MHP'li Balkız: "Emekliye Yılda İki Kez İkramiye Vereceğiz" - Son Dakika
Yerel

MHP'li Balkız: "Emekliye Yılda İki Kez İkramiye Vereceğiz"

MHP\'li Balkız: "Emekliye Yılda İki Kez İkramiye Vereceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız Manisa’da Karaköy esnafı ve Karaköy pazaryerini ziyaret etti.

05.05.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız Manisa'da Karaköy esnafı ve Karaköy pazaryerini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız ziyaret ettiği Karaköy Pazaryeri esnafı ve Karaköy semt esnafı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgile karşılandı.

EMEKLİ YARDIM İSTEDİ

Pazaryerinde çeşitli otları satarak evini geçindirmeye çalıştığını kaydeden yaşlı bir teyze MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız'dan yardım istedi. Eşinin emekli olduğunu, geçim güçlüğü nedeni pazaryerinde bu yaşta ot satarak geçindiğini ifade eden yaşlı pazarcı esnafı, "Yaşım itibariyle artık pazarlarda zorluk çekiyorum. Yaşlılık maaşını eşimin emekli olmasından dolayı alamıyorum. Fakat eşimin aldığı emekli maaşı da geçinmemize yetmiyor. Ben bu yüzden pazarlarda ot satarak bu yaşımda geçimimizi sağlamaya çalışıyorum. Bana bu konuda yardımcı olun" dedi.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız da iktidar olduklarında emeklilere yılda iki defa ikramiye verileceğini ve emeklilerin durumlarının iyileştirileceğini ifade etti.

Balkız, her ziyaret ettiği esnaf ve vatandaştan büyük ilgi görürken, kendisine iyi niyet dileklerinde bulunan vatandaşlardan destek istedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Balkız: 'Emekliye Yılda İki Kez İkramiye Vereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement