MHP'li Karakaya: Bizden Başkası Yok Alanda - Son Dakika
Güncel

MHP'li Karakaya: Bizden Başkası Yok Alanda

MHP\'li Karakaya: Bizden Başkası Yok Alanda

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya, "Seçim havası tam oluşmadı, bizden başkası yok alanda." dedi.

25.01.2014 21:23  Güncelleme: 22:47

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, "Seçim havası tam oluşmadı, bizden başkası yok alanda. MHP 1 yıldır alanda. 24 ocak 2013'te ilk aday açıklandı. Bugün 11 yıl doldu. Ankara büyükşehir belediye başkan adayının açıklanması da, 118 gün oldu. seçime 63 gün kaldı" dedi.

MHP'li Karakaya, Ankara Seymenler Kulübü Derneği'nin düzenlediği motivasyon toplantısına katıldı. Derneğe girişte Karakaya'yı seymen kıyafeti giymiş vatandaşlar karşılarken, toplantıya seymenlerin aileleri de katıldı.

Seymen kıyafetleri giymiş kızların ikramlarını tadan Karakaya, burada seymenler ile sohbet etti. Ankara Seymenler Kulübü Derneği Başkanı Şerafettin Demir, ziyaretten dolayı onurlandığını belirterek, "27 Aralık 1919'da ülkemiz işgal altındayken, Dikmen sırtlarında Atatürk'ü karşılayan, Kurtuluş Savaşı'nda bu ülkenin cumhuriyete kavuşmasında en büyük etkendir seymenler. Çoğu zaman siyasetten uzak kalıp, partilere yakın olmaya çalıştık. Ama kendimize ülkenin gidişatından bir yol çizdik. Birçok şeye dikkat ettik, ülkem ve milletim diyerek MHP'nin yanında olduk. Vatanın bütünlüğünden gayrı tek kaygımız yok" dedi.

-"ULUS VE KIZILAY'I TEKRAR ANKARALILARA KAZANDIRACAĞIZ"-

Burada bir konuşma yapan Karakaya, "Kendi ocağımda bulunduğum için, mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Seymenler, Atatürk'ün Ankara'ya geldiği gün taraf oldular, dolayısı ile o taraflarını bozmadılar. Tabi çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Kültür milletleşmede çok önemli bir etken, tarihten geleceğe köprünün temel taşlarını oluşturan bir unsur. Ankara'nın kültürünü gelecek nesillere aktarmada kültür ve sanatın son derece önemli olduğunu düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Kendilerinin tarihi korumak adına projeleri olduğunu dile getiren Karakaya, Saraçoğlu'na geçtiğimiz günlerde AVM yapılmak istendiğini söyledi. Kendilerinin Saraçoğlu'nu, önemli bir kültür merkezi haline getireceklerini söyleyen Karakaya, "Bu ve benzeri çalışmalarla Ulus, Kızılay meydanlarını tekrar Ankaralıya kazandıracağız. Ankara'da el sanatları ve benzer sanatları icra edenlere, buralarda yer vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Karakaya, konuşmasına 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere değinerek, diğer partileri şu şekilde eleştirdi:

"Seçim havası tam oluşmadı, bizden başkası yok alanda. MHP 1 yıldır alanda. 24 ocak 2013'te ilk aday açıklandı. Bugün 11 yıl doldu. Ankara büyükşehir belediye başkan adayının açıklanması da, 118 gün oldu. seçime 63 gün kaldı."

Sohbet sırasında bir gazetecinin diğer adaylarla ilişkin sorusuna Karakaya, "Biz Ankara'yı almaya niyetlendik ve alacağız. Biz kendi seviyemizi yükseltmek için, başkasına laf etmeyiz. Herkes başarılıdır, biz daha başarılı olacağız" diyerek cevap verdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MHP'li Karakaya: Bizden Başkası Yok Alanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement