MHP Milletvekili Okutan'ın Kardeşinin Açığa Alınması - Son Dakika
Güncel

MHP Milletvekili Okutan'ın Kardeşinin Açığa Alınması

MHP Milletvekili Okutan\'ın Kardeşinin Açığa Alınması

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, doktor olan kardeşi Ramazan Okutan'ın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin devam eden soruşturmalar kapsamında açığa alınmasıyla ilgili "Kardeşim, FETÖ ve uzantılarıyla uzaktan yakından ilgisi olmadığı gibi, tıpkı benim gibi kendisi de bizzat bu yapının geçmişte mağdurudur ve anlaşılan odur ki halen mağduru olmaya da devam etmektedir.

20.08.2016 14:40

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, doktor olan kardeşi Ramazan Okutan'ın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin devam eden soruşturmalar kapsamında açığa alınmasıyla ilgili "Kardeşim, FETÖ ve uzantılarıyla uzaktan yakından ilgisi olmadığı gibi, tıpkı benim gibi kendisi de bizzat bu yapının geçmişte mağdurudur ve anlaşılan odur ki halen mağduru olmaya da devam etmektedir." dedi.

Milletvekili Okutan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ulusal ve yerel basında Isparta Devlet Hastanesi'nde görevli kardeşi Dr. Okutan'ın açığa alınmasıyla ilgili haberler yayımlandığını ve konunun kendisiyle de ilişkilendirilerek maksadı aşan ifadelere yer verildiğini belirtti.

Kardeşinin de kendisi gibi kendini bildi bileli ülkücü bir Türk milliyetçisi olduğunu ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen üyesi olduğunu vurgulayan Okutan, "Kardeşim, FETÖ ve uzantılarıyla uzaktan yakından ilgisi olmadığı gibi, tıpkı benim gibi kendisi de bizzat bu yapının geçmişte mağdurudur ve anlaşılan odur ki, halen mağduru olmaya da devam etmektedir." diye konuştu.

Kardeşinin iyi bir ortopedist hekim olmasının yanı sıra uzun süre Isparta'da çeşitli hastanelerde başhekim olarak görev yaptığına dikkati çeken Okutan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kardeşim başarılı bir idareci olarak iline, ülkesine, milletine ve devletine hizmet vermiş, Isparta kamuoyunun tanıdığı ve bildiği bir isimdir. Dr. Ramazan Okutan, FETÖ'nün o zamanki kripto ekibinin kurduğu kumpasların ardından 2011 yılında başhekimlik görevinden alınmıştır. Isparta sağlık birimlerinde yuvalanan kripto FETÖ'cülerin, ülkücü, milliyetçi ve vatansever insanlara kumpaslar kurmaya halen devam ettiği, Dr. Ramazan Okutan örneğinden açıkça anlaşılmaktadır. Buradan açıkça ihbar ettiğim bu kripto yapı, bu kez suçüstü yakalanmıştır. İnanıyoruz ki, yanlış hesap Bağdat'tan dönecek, hak ve adalet mutlaka yerini bulacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Milletvekili Okutan'ın Kardeşinin Açığa Alınması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement