MHP'nin Hakkari Adayı Bahçeli'nin Fotoğrafçısı Oldu - Son Dakika
Güncel

MHP'nin Hakkari Adayı Bahçeli'nin Fotoğrafçısı Oldu

MHP\'nin Hakkari Adayı Bahçeli\'nin Fotoğrafçısı Oldu

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin en yakınında yer alan isimlerden birisi olan fotoğrafçısı Mehmet Ayhan Günaydın, Hakkari'den MHP birinci sıra milletvekili adayı oldu.

07.04.2015 21:30  Güncelleme: 21:37

Siyasi partiler 7 Haziran'daki seçim için milletvekili aday listelerini açıklarken, MHP, Hakkari'de dikkat çekici bir aday seçimi yaptı.

BAHÇELİ'YE EN YAKIN İSİMLERDEN BİRİ

HDP'nin kalesi olarak bilinen Hakkari'den MHP'nin gösterdiği 3 adaydan birisi MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çok yakınındaki bir isim olan Mehmet Ayhan Günaydın. Günaydın, 48 yaşında ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafçısı.

ASKERLİĞİNİ HAKKARİ'DE YAPTI

1988'de Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun olan Günaydın'ın askerliğini Hakkari'de yaptığı için MHP'den aday gösterildiği belirtiliyor.

SOSYAL MEDYADAN TEBRİK BAŞLADI

Aslen Tokat Zile'li olan ve 2 çocuk babası Günaydın'ın Facebook hesabında Devlet Bahçeli ile çekilmiş fotoğrafları yer alırken, arkadaşlarından gelen tebrik mesajları da görülüyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel MHP'nin Hakkari Adayı Bahçeli'nin Fotoğrafçısı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • Antalyalı: MHP yi tebrik ederim Hakkari'de aday gösterdiği için 41 15 Yanıtla
  • komedi türkye: aday bulamamışlar ya la çaycıyıda aday gösterirler yarın :D:D:D:D:D 25 28 Yanıtla
  • ASENA: Çakalar alt tabaniniz MARABA.üstünüz UŞAK.kölelikten başka birşey bilemezsiniz kürtlükmüş nedirki o 24 25 Yanıtla
  • ADIYAMANLI: HAKKARİ KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR. HAKKARİDEN DEFOL DİYEN FAŞİSTLER BİZİM BAYRAĞIMIZ TEK DEVLETİMİZ TEK HAKKARİDE BİZİM HERYER BİZİM. DEVLET YOK DİYE RAHATCANA HERŞEYİ YAPAR HALE GELDİNİZ IRKCI FAŞİSTLER SİZİ. MHP ADAYIMIZA SELAM OLSUN BAŞARILAR 27 21 Yanıtla
  • Barış : Kim seni takar boşuna Orası HDP nin kalesi 18 27 Yanıtla
  • 2011 seçim sonuçları: hdp 94. 700 akp 19. 500 mhp 1, 222 27 14 Yanıtla
  • yaykılıç: BATAKLIKTAN ÇIRPINDIKÇA BATIYORSUN MHP OYLAR HDP ye 14 27 Yanıtla
  • Zaza musa 1000 göl: Çaycısınıda Tunceli'den aday yapsın tövbe tövbe Dalga geçer gibi . . . 22 16 Yanıtla
  • asil türk: Doğru bir söz, ne MHP Türkçü bir parti değildir. Türk düşmanı dış güçlerin 'Maşa' olarak kullandıkları veTürkiyeyi bölmek, parçalamak için dış güçler tarafından kurulmuş 'Provakatör' partilerdir. Ancak her ikisi de 7000 yıllık bir geçmişi olan yüce Türk milletine hiçbir zarar veremezler, ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar. Ben sadece MHP'nin 'köpek kulağı' işareti ile kafa tokuşturmalarına, AKP'nin ise bütün yalanlarına gülüp geçiyorum. 11 23 Yanıtla
  • WAN: bülücü kafa tasçı bunak MHP ne yaptığini bilmiyor. . . . . . oylar HDP ?, 9 12 22 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement