MHP'nin İki İlçe Başkanı Türkmen Dağı'nda Savaşa Katıldı - Son Dakika
Güncel

MHP'nin İki İlçe Başkanı Türkmen Dağı'nda Savaşa Katıldı

MHP'nin Esenler ve Bağcılar ilçe başkanlarının Suriye'ye geçerek Bayırbucak Türkmenleri'nin yanında savaşmaya başladığı ortaya çıktı.

30.11.2015 15:27  Güncelleme: 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'nin halen görevdeki ilçe başkanlarından Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz ile Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil ve Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı Oğuzhan Başdoğan geçtiğimiz günlerde kara yoluyla Suriye'ye geçerek Türkmen Dağı'na gittiği belirlendi. Sarıyer gazetesinden Bekir Batu'nun haberine göre buradaki Türkmenler tarafından karşılanan iki ilçe başkanı, askeri elbiseler giydi. Silah ve askeri malzemelerini temin eden MHP'liler, Rus ve Esad güçlerinin yoğun bombardımanı altındaki Türkmen Dağı'nda Bayırbucak Türkleriyle birlikte savaşmaya başladı.

Türkmen Dağı'ndan askeri elbiseleri ve silahlarıyla birlikte fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarından paylaşan MHP'liler ile ilgili partiden ise bir açıklama yapılmadı. MHP'nin İstanbul'daki iki ilçe başkanın, Rus uçaklarının bombaladığı Suriye'deki Türkmen Dağı'na giderek Bayırbucak Türkmenlerin yanında savaşmaya başladığı ortaya çıktı. MHP'nin Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz ile Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil cephede silahlarıyla birlikte çektirdikleri fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

NÖBET MESAJI

MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, cephede nöbet tutarken paylaştığı bir fotoğrafının altına şu yorumu düştü; "Bazen kendi çocukların için bazen de hiç tanımadığın, ama çok sevdiğin çocuklar için nöbet tutarsın..!" MHP'li Yılmaz ayrıca şunları da yazdı; "Hiçbir Ülkücü Alevi'ye düşman olmaz, burada ve Irak'ta Alev'i olan Türkmen'ler de var, kominist algı yönetimi burada mezhep savaşı var algısı yaymakta..! Hiçbir Ülkücü de Kürt'e düşman olmaz, aynı kominist dikta algısı ile PKK/pyd Kürtler üzerinde devam etmekte..! Asıl olan noktası Rus komita ortaklığında buluşuyor..!"

(Kaynak: Milliyet)

İşte MHP'li başkanların kareleri:

MHP\'nin İki İlçe Başkanı Türkmen Dağı\'nda Savaşa Katıldı

Son Dakika Güncel MHP'nin İki İlçe Başkanı Türkmen Dağı'nda Savaşa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (106)

  • Teo: İnşallah geri gelmezler Türkiye iki cahilden kurtulmuş olur 21 58 Yanıtla
  • Sosyalist: Gidişiniz olacak gelişiniz olmayacak 7 66 Yanıtla
  • AKP'li: Bunlarmı savaşakmiş bunlar zayıf putin halletmese pyd icabına bakar bunların 8 58 Yanıtla
  • mardin merkez: putin abi orduna gönüllü katılmak istiyom 15 28 Yanıtla
  • Asd: Yakında niyazi olursun inşallah. 16 26 Yanıtla
  • Emre: Adamsiniz gardaslarim 29 12 Yanıtla
  • Asd: Bumu türkmen leri kurtaracak tipe bakın bence bundan bir cacık olmaz. 21 19 Yanıtla
  • Mhp: Satılmış Aktrol 3 0
  • Yavuz: Allahını seversen katılda anlının ortasına hediyem var bir an önce vereyim. 1 1
  • çakmak: hayırdır ,ne battı sana.nasıl sosyalistsin sen... 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement