MHP Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Politika

MHP Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "(Milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum) sözlerini ağzından çıkaran, PKK ile masaya oturan, sonra 'u' dönüşü yaparak sonra bunu inkar eden kim olursa olsun nankördür, riyakardır" dedi.

03.05.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "(Milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum) sözlerini ağzından çıkaran, PKK ile masaya oturan, sonra 'u' dönüşü yaparak sonra bunu inkar eden kim olursa olsun nankördür, riyakardır" dedi.

Bahçeli, Ankara Arena Spor Salonu'nda partisinin seçim beyannamesi tanıtım toplantısında konuştu.

Partisinin, toplumsal onarım iddiasıyla, huzurlu gelecek, milli, ahlaklı ve adaletli yönetim vaadiyle milletin huzurunda olduğunu belirterek, aziz vatanı ağırlıklarından kurtarmaya talip olduklarını söyledi.

"Bu güzel ülkeyi arsızın, kansızın, hırsızın, uğursuzun elinden kurtarmaya yeminli olduklarını" dile getiren Bahçeli, "Bu necip milleti sorunlarından arındırmaya, dertlerinden çekip çıkarmaya azimli olduklarını" ifade etti.

MHP'nin 46 yıllık kutlu ve şerefli mücadelesini bir adım öteye, daha iyiye taşımak için mücadele verdiklerini belirten Bahçeli, "Amacımız, Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini sağlam esaslara bağlayarak, dünyada hak ettiği, gelişmişlik ve kalkınmışlık seviyelerine çıkarmaktır" diye konuştu.

Devlet Bahçeli, seçim beyannamelerini açıklayan diğer partilerin eteklerindeki taşları döktüğünü, birbirinden pek farkı olmayan söz ve vaatlerin kamuoyuyla paylaşıldığını söyledi.

Siyasi taktik ve teferruatlı planlama gereğince beyannamenin açıklanmasını en sona bırakmayı tercih ettiklerini kaydeden Bahçeli, "Geçmiş yıllarda açıkladığımız hedef ve izleyeceğimiz politikalarımız, özellikle siyasi kapkaççı AKP tarafından yüzsüzce çalınmıştır. Çünkü bunların işi, gücü yürütmektir. Bunların uzmanlığı emek yağmacılığıdır. Türkiye için söyleyecek sözü kalmamış AKP, devamlı bizi kopya etmenin hevesindedir. AKP'nin nefesi çoktan tükenmiş, siyaseti iflas etmiştir" ifadesini kullandı.

"Sözümüz namus"

Beyannameyi açıklamak için acele etmediklerini, millet için ne yapabileceklerini gece gündüz araştırdıklarını anlatan MHP lideri Bahçeli, şöyle devam etti:

"MHP yalnızca yapacaklarının sözünü veren, dürüst ve gerçekçi bir millet eseridir. Sözümüz namus, ülkelerimiz varoluşumuzun ana çatısıdır. Milliyetçi Hareket, hiçbir zaman ipe un sermemiş, suya yazı yazmamıştır. Neysek oyuz, ne dediysek onun yanında, arkasında ve izindeyiz. Biz sözlerini unutan, geçmişini gömlek gibi değiştiren ilkesizlere hiç benzemedik. Sabah söylediğini akşam olmadan yalanlayan iki yüzlülerden hiç olmadık."

"Verilecek başka vatan köşesi asla kalmamıştır"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, beyannameyi 3 Mayıs Türkçülük Günü'nde açıklamalarının da özel bir önemi olduğunu söyledi.

Türk milliyetçilerinin, 3 Mayıs 1944'te yüzyıla damga vurduğunu belirten Bahçeli, Türk milliyetçilerinin geçmişte yaşananlardan, ihanetlerden ders çıkardığını anlattı. Bahçeli, şunları kaydetti:

"Bu tarihten sonra büyük Türk milleti için bölünecek başka toprak parçası, gidilecek başka göç güzergahı, verilecek başka vatan köşesi asla kalmamıştır. Burası Türkiye Cumhuriyeti, milletinin adı ise büyük Türk milletidir. ya bu vatanda yaşayacağız ya da bu vatan uğruna seve seve can vereceğiz. ya bu topraklar üzerinde yaşayan millet, bir ve kardeş kalacaktır ya da Türk milletinin kayıplarına yenileri eklenecektir. Bu hakikati ne Tayyip Erdoğan ne Davutoğlu ne İmralı canisi ne de küresel işbirlikçileri değiştiremeyecektir.

Bayrağın indirilmesine seyirci kalan bir adam olsa olsa milliyet fukarası, millilik yoksunudur. Milleti 36'ya ayıran birisi milliyetçiliğin olsa olsa düşmanıdır. Dava arkadaşlarıma 'faşist, kafatasçı, Fatiha okumasını bilmez' diyerek aşağılayan bir adamın, değil milli olmasından bahsetmek, insani değerleri bile tartışılmalıdır. 'Türklükle karşıma gelmeyin' diyen birine itibar etmek söz konusu değildir. 'Milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum' sözlerini ağzından çıkaran, PKK ile masaya oturan sonra 'u' dönüşü yaparak sonra bunu inkar eden kim olursa olsun nankördür, riyakardır. Erdoğan her şey olabilir, her makama ulaşabilir ancak şu fani dünyada olamayacağı bir tek şey varsa o da milliyetçiliktir."

(Sürecek)

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement