MHP Uşak'ta Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Güncel

MHP Uşak'ta Seçim Startını Verdi

MHP Uşak\'ta Seçim Startını Verdi

MHP Uşak'da 1 Kasım seçim startını adayların ve partililerin katıldığı yürüyüşle verdi.

29.09.2015 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Uşak'da 1 Kasım seçim startını adayların ve partililerin katıldığı yürüyüşle verdi.

Uşak'ta MHP'liler, milletvekili adaylarıyla birlikte Uşak Belediyesi önünde toplandı. Aralarında MHP Uşak Milletvekili ve birinci sıra adayı Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, ikinci sıra adayı işadamı Gökhan Özoğul ve üçüncü sıra adayı emekli Albay Oğuz Çakmak, İl Başkanı Ali Kurt, Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay, Uşak Türk Kamu-Sen Şube Başkanı Ahmet Gürten, Uşak Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Kazım Karahan, Uşak Baro Başkanı Baki Kantar, Uşak Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şerif Keskin, MHP Uşak İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ve partililer ellerinde bayraklarla Belediye'den Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü.

MHP'liler anıt önünde saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu. Burada MHP Uşak milletvekili adaylarını tek tek tanıtan MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, "Türk milletine sevdalı yüreği vatan aşkıyla ve millet sevdasıyla dolu MHP mensuplarına ülkemizin içinde bulunduğu karanlık günlerden aydınlığa ulaşmasının tarihi olan 1 Kasım seçimlerinin hayırlar getirmesini diliyorum. Türk milleti umutsuzluğa düşmemeli yüce Türk milletinin umudu her zaman olduğu gibi milletine sevdalı milliyetçi vatanperver kadrolardır" dedi.

Birinci sıra milletvekili adayı Durmuş Yılmaz da, "7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi canla başla çalışacağız ve önümüze koyduğumuz hedefe tereddütsüz olarak ulaşacağız. Hedefimiz tek başına iktidar olmaktır" diye konuştu. İkinci sıra adayı Gökhan Özoğul da, "Her zaman olduğun gibi ülkücülüğe ve ülkücüye yakışır bir şekilde devletimizin ve milletimizin geçtiği bu zor süreçte başımız dik alnımız açık meydanlara çıktık. Özellikle 1 Kasım seçimlerinde ülkücülere çok daha fazla ihtiyaç duyuldu. Bize düşen memleket aşkı için bayrak aşkı için ezan aşkı için bu davaya bu ülkeye sahip çıkmaktır" dedi. Partinin üçüncü sıra adayı Oğuz Çakmak, "Evladı olmaktan onur duyduğum Türk Milleti'nin 2 bin 300 yıllık ordusunun üniformasını 30 yıl onurla gururla taşıdım. Şu anda MHP'de gururla görev yapıyorum. MHP bu ülkeyi bölmek isteyenlerin karşısında dimdik ayakta, şehitlerimizin bize olan emaneti olan Cumhuriyeti ilelebet korumak için dimdik ayaktadır. MHP'de görev alarak bu ülkeyi hak ettiği yere taşıyacağız" dedi.Grup, adayların konuşmasının ardından sessizce dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Uşak'ta Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement