MHP Yerköy Adayı Ferhat Yılmaz: Kapımız Herkese Açık - Son Dakika
Yerel

MHP Yerköy Adayı Ferhat Yılmaz: Kapımız Herkese Açık

MHP Yerköy Adayı Ferhat Yılmaz: Kapımız Herkese Açık

MHP Yerköy Belediye Başkan adayı Ferhat Yılmaz, belediye başkanı seçildiklerinde, belediye ile vatandaş arasındaki duvarları kaldıracaklarını söyledi.

12.02.2014 17:13  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat'ın Yerköy İlçe Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, belediye başkanı seçildiklerinde, belediye ile vatandaş arasındaki duvarları kaldırıp, başkanlık kapısının herkese açık olacağını söyledi.

Halkın, kendisini dinleyecek, sorunları karşısın da yardımcı olabilecek, çözümler üretebilecek, hoşgörü ve saygı ile kendisinin seçmiş olduğu Belediye Başkanının başlarına gelecek bir 'Bey' değil ayaklarına gelecek bir hizmet olmasını istediğini belirten MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz, "Biz halkımızın istediği gibi bir başkan olacağız, belediye sorun üreten değil, sorunları çözen bir merci olacak. Belediye başkanlık makamının siyaset değil bir hizmet makamı olduğunu ve bu makamı temsil eden bayrağı taşırken onu lekelenmeden, kirlenmeden ve yere düşürmeden taşımasının gerektiğine inanıyoruz. Biz 'Değişime hazır olun' sloganı ile yola çıktık. Yerköy MHP ile değişecek" dedi.

Belediye Encümenleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum kuruluşları, Mahalle Sakinleri, Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Odaları, Doktor, Öğretmen, Avukat gibi meslek sahibi olan kişilerden oluşacak olan bir Kent Meclisi kuracaklarını ifade eden Yılmaz, "Kent Meclisimiz, ayda 1 sefer toplanarak, yapılan ve yapılacak olan projelerin son durumları başta olmak üzere, belediyemiz ile ilgili her konuda bilgi alabilecek, görüşlerini ve çözüm önerilerini bizlere sunabilecektir. Kısacası şeffaf ve açık bir yönetim anlayışı ile yaşamış oldukları bu ilçenin geleceğinde söz sahibi olabilecekler. Yine bununda Turkuaz Masa projemiz var. Turkuaz Masanın çalışma sistemi, Kent Meclisimize bağlı olarak çalışacak, sorunlarının çözümü noktasında vatandaşlarımıza hizmet sunabilecek. Halkla İlişkiler biçiminde çalışacak bir birim oluşturulacak ve belediyemize müracaat edecek her vatandaşımızın sıkıntısına ve sorununa bir çözüm sağlanacaktır. Belediyemizin kapılarının sonuna kadar hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir şekilde, siyasi görüşüne, köyüne, kasabasına bakılmaksızın, herkese eşit bir hizmet sunacağız" dedi.

Üretken belediyecilik anlayışı gereği, sosyal, çevreci ve kalkınmacı belediyecilik anlayışı içeresinde olacaklarını vurgulayan Yılmaz, "Yardıma ve bakıma muhtaç durumda olan ailelerimize, gıda, giyecek ve eğitim giderlerinin karşılanması, ayrıca kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlılarımızın periyodik aralıklarla evlerinin temizlik ve bakımlarının yapılması adına belediyemiz bünyesinde bir Sosyal Yardımlaşma fonu ve Sosyal Destek Birimi oluşturulacaktır. İlçemizde mezarlık projemiz, camiler hayat bulsun projemiz, kültür ile var olan genç nesiller projesi, belediye halk için var projesi, ramazan etkinlikleri projesi, parklarımız hayat bulsun gibi çok sayıda projemiz var. İnşallah 31 Mart itibariyle Yerköy Belediyesinde, Yerköy halkına en iyi hizmeti sunmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Yerköy Adayı Ferhat Yılmaz: Kapımız Herkese Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • H.Hasan KÖMÜR: Başarılar Dilerim Yolun Açık Olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement