Midyat 1 Asker ve 1 Korucu Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Midyat 1 Asker ve 1 Korucu Şehit Oldu

Midyat 1 Asker ve 1 Korucu Şehit Oldu

Dha Yurt- PKK, Dargeçit'te kontrol noktasına ateş açtı: 3'ü asker 7 yaralı (2)1 ASKER VE 1 KORUCU ŞEHİT OLDUDargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan bir asker ve geçici köy korucusu Yılmaz Alpsoy, kaldırıldığı Midyat Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit oldu.

02.09.2016 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha Yurt- PKK, Dargeçit'te kontrol noktasına ateş açtı: 3'ü asker 7 yaralı (2)

1 ASKER VE 1 KORUCU ŞEHİT OLDU

Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan bir asker ve geçici köy korucusu Yılmaz Alpsoy, kaldırıldığı Midyat Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit oldu. Saldırıda yaralanan 2 asker ile 2 korucu ve sivil kadının tedavisi sürüyor.

AĞIR YARALI ASKER DE ŞEHİT OLDU

Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehitlerin sayısı 2'ye yükseldi. Geçici köy korucusu Yılmaz Alpsoy'un ardından Midyat Devlet Hastanesi'nde tedavi altında bulunan 1 asker de doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırıda yaralanan 2 asker, 2 korucu ve sivil kadının tedavileri ise devam ediyor.

MİDYAT'TAN

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Midyat 1 Asker ve 1 Korucu Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement