Milas'ta Kayıp Yüzücünün Paleti 30 Metre Derinlikte Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milas'ta Kayıp Yüzücünün Paleti 30 Metre Derinlikte Bulundu

Milas\'ta Kayıp Yüzücünün Paleti 30 Metre Derinlikte Bulundu

Muğla’nın Milas İlçesine bağlı Ören Mahallesinde dün kaybolan kayıp yüzücü Necdet Gözütok’a ait olduğu eşi tarafından doğrulanan palet 30 metre derinde bulundu.

11.08.2015 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas İlçesine bağlı Ören Mahallesinde dün kaybolan kayıp yüzücü Necdet Gözütok'a ait olduğu eşi tarafından doğrulanan palet 30 metre derinde bulundu.

Marmaris Grup Komutanlığı Dalış Timi ve TCSG3 SAGET 10 Sahil Güvenlik Bot Komutanlıklarına bağlı ekiplere bölge araması paletin bulunduğu nokta ve çevresinde arttırılırken, gün içi 7 ayrı tim dalış gerçekleştirdi. Muğla AFAD ekiplerinin de karadan sürdürdüğü arama çalışmalarında 23 saate girildi. Ailesi tarafından bulunan paletin teşhis edilmesinin ardından bölgede çalışmalar arttırıldı. Gün batımına kadar sürecek çalışmalarda sonuç alınamaz ise yarın sabah şafakla birlikte yeniden aramalara kaldığı yerden devam edileceği öğrenildi.

Necdet Gözütok, dün saat 18.00 sıralarından denizde sürüklenen bir çocuğa ait botu almak için açılmış ve kendinden bir daha haber alınamamıştı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas'ta Kayıp Yüzücünün Paleti 30 Metre Derinlikte Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement