Milletvekili Ahmet Tan, Eskigediz'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ahmet Tan, Eskigediz'de Vatandaşlarla Buluştu

Milletvekili Ahmet Tan, Eskigediz\'de Vatandaşlarla Buluştu

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz beldesini ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu üyesi ve Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, vatandaşların isteklerini dinledi.

20.06.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz beldesini ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu üyesi ve Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, vatandaşların isteklerini dinledi.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Eskigediz Beldesi ve Akçaalan mahallesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan'a Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Belediye Meclis üyeleri ve belde yönetimi karşıladı.

Beraberindekilerle birlikte Eskigediz beldesi ve Akçaalan mahallesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Ahmet Tan, milletvekilliğinin gereği olarak vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek istediğini belirterek, vatandaşın sorunlarını birebir dinleme ve hizmeti ayağına kadar götürme amacıyla bu tür ziyaretleri ilin her karış toprağında gerçekleştirmeye çalıştığını söyledi.

Milletvekili Ahmet Tan, "Bizler hizmet için varız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek, onlara istihdam sağlamak, rahat ve huzurlu bir yaşam sunmak için varız. Bize gelen sorun ve istekleri tek tek not alarak, çözüm merkezlerine bizzat kendim ileteceğim. Seçimden seçime hatırlanmaktan haklı olarak şikayet eden vatandaşlarımızla hiçbir hesabımız olmadan sık sık buluşmaya özen gösteriyoruz" dedi.

Milletvekili Ahmet Tan ve beraberindeki heyet, Eskigediz Beldesi'nde ve Akçaalan mahallesinde kendilerine iletilen sorun ve sıkıntıları dinleyip, not alarak, tüm sıkıntıların giderilmesi için gerekli çalışmayı başlatacaklarını ifade ettiler. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ahmet Tan, Eskigediz'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement