Milletvekili Alpay'dan Sydv Mütevelli Heyeti Seçimlerine Taraf Olduğu İddiasına Yalanlama - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Alpay'dan Sydv Mütevelli Heyeti Seçimlerine Taraf Olduğu İddiasına Yalanlama

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti seçimlerine taraf olduğu ile ilgili haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

23.01.2015 20:39

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti seçimlerine taraf olduğu ile ilgili haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Alpay, düzenlediği basın toplantısında, bir muhtarın, şahsının SYDV mütevelli heyeti seçimlerine taraf olduğu ve başka bir derneğe üye muhtarlara kömür dağıtımında yardımcı olduğu yönünde açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

AK Parti olarak bugüne kadar yürüttükleri bütün çalışmalarda herkese eşit mesafede yaklaştıklarını ifade eden Alpay, şahsıyla alakası olmayan bir konuda mevzubahis edilmesini ve kamuoyunun asılsız bir haberle meşgul edilmesini üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Biz bütün muhtarlarımıza köy, belde ve merkezdeki mahalle muhtarlarımız olmak üzere hepsine aynı mesafedeyiz. Bütün muhtarlarımız bizim için değerlidir, kıymetlidir ve dikkate değerdir. Bütün muhtarlarımız da gayret içerisinde çalışmalarına devam ediyorlar. Hepsinin taleplerine gücümüz yettiğince koşuyoruz ve taleplerini dikkate alıyoruz, değerlendiriyoruz. Asla birini diğerine tercih etmiyoruz. Bunu yapmamız asla söz konusu olamaz. Yaklaşımımız itibarıyla tarzımız itibarıyla bu mümkün değil."

Söz konusu açıklamayı yapan mahalle muhtarını aradığını ve böyle bir açıklama da bulunmasının nedenini kendisine sorduğunu ifade eden Alpay, şöyle devam etti:

"Dün Ulukent mahalle muhtarı olan arkadaşımızı aradım.  'Niye böyle bir basın açıklaması yaptınız' diye sordum. O da dedi ki 'Arkadaşlarımız bize böyle dediler. Bazı mahalle muhtarları kömür almışlar.' Dolayısıyla biz de onlara yardımcı olmuşuz. Ben de dedim ki benden talepte bulunan bütün mahalle muhtarlarımıza elimizden geleni zaten yapıyoruz. O da bu işten üzüntü duyduğunu ifade etti."

Alpay, bu tür açıklamaların kendilerine zarar vermeyeceğini, şehrin birikimine, moral ve motivasyonuna zarar vereceğini ifade ederek, bu nedenle kişilerin söylemlerinde daha sorumlu ve dikkatli davranması gerektiğini vurguladı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Alpay'dan Sydv Mütevelli Heyeti Seçimlerine Taraf Olduğu İddiasına Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement