Milletvekili Ceylan, Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Politika

Milletvekili Ceylan, Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Milletvekili Ceylan, Esnaf Ziyaretinde Bulundu

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum'un Sungurlu ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

11.03.2016 16:56

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum'un Sungurlu ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Ceylan, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçedeki esnafı ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

Sungurlu halkının 1 Kasım'da yapılan seçimde vefasını gösterdiğini, kendilerine sahip çıktığını dile getiren Ceylan, "Biz de Sungurlu halkına gösterdiği vefanın karşılığını vererek hizmet edeceğiz" dedi.

İlçedeki tüm yatırımları takip ettiğini anlatan Ceylan, şöyle konuştu:

"Sungurlu'da sulu tarıma geçilmesi için çaba gösteriyoruz. Sulu tarıma geçilmesiyle çiftçi iki kat daha fazla kazanacak. Sungurlu'da yapılması planlanan baraj ve göletlerin bir an önce tamamlanması için projeleri yakından takip ediyorum. Tarım, sanayi ile eşit kalkınacak. Çiftçinin refah seviyesini yükseltmezsek kalkınma sağlayamayız. Benim de mesleğim gereği tarıma farklı bir gözle bakıyorum. Tarım benim için önemli."

Sungurlu'nun hak ettiği hizmeti alacağını vurgulayan Ceylan, ilçede cezaevi, fen fisesi, yüksekokul kampüsü, derelerin ıslahı, stadyum, barajı, emniyet müdürlüğü binası, kültür merkezi ve yükseköğrenim öğrenci yurdu projelerinin en kısa zamanda hayata geçeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milletvekili Ceylan, Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement