Milletvekili Erdoğan ve AK Parti İl Başkanı Fırat Brifing Aldılar - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Erdoğan ve AK Parti İl Başkanı Fırat Brifing Aldılar

Milletvekili Erdoğan ve AK Parti İl Başkanı Fırat Brifing Aldılar

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı ziyaret ederek, gençlik çalışmaları ve spor faaliyetleri hakkında brifing aldılar.

13.09.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'yı ziyaret ederek, gençlik çalışmaları ve spor faaliyetleri hakkında brifing aldılar.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve Beraberindeki heyet ile İl Müdürlüğüne yaptığı ziyarette konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti iktidarı olarak spor alanında ciddi yatırımlar yaptıklarını kaydetti.

Adıyaman'da son 10 yıl içerisinde gerçekleştirilen spor yatırımları, gençlik çalışmaları ve spor faaliyetleri hakkında hazırladığı bilgileri brifing olarak sunumunu yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ise, Adıyaman'da gerçekleştirilen yatırımlar noktasında kendilerine destek veren Adıyaman Milletvekillerine teşekkür etti.

Bağcı, "2002 Yılından itibaren Adıyaman'a önemli spor yatırımları yapıldı. Cumhuriyet döneminde bu yana yapılan yatırımları, son 10 yıl içerisinde Hükümetimiz üçe katladı. Amacımız Adıyaman'a ve Adıyamanlı gençlere tüm imkanlarımızı seferber ederek spor yapabilmelerine imkan sağlayarak sağlıklı bir neslin yetişmesini sağlamaktır. Bu anlamda her zaman desteklerini gördüğümüz Milletvekillerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan da, Adıyaman'da sportif anlamda önemli yatırımlara imza attıklarını ifade ederek, "AK Parti iktidarları döneminde çok önemli icraatlarımız var. Faaliyete geçen Gençlik Merkezi binasının yanı sıra inşaatı devam eden 2500 kişilik Kapalı Spor Salonu, Eğriçayı Tartan Pisti ile diğer tesislerimizin inşaatları tamamlandığında ilimizde sportif faaliyetler tüm branşlarda artarak devam edecektir. Sporda yatırımlarımız sadece Adıyaman'la da sınırlı değil. Tüm ilçelerimizde gençlerin spor yapabilmesi için yeni tesisler yapıyoruz. Amacımız Adıyaman'ı bölgede sportif faaliyetlerde cazibe merkezi haline getirmek olacak. Atatürk Barajı gölünde su sporları için yapılan tesisimiz tamamlandı ve çok yakında hizmete girecek. Böylece ilimiz bölgede tüm sporların yapılabildiği tesislerle önemli bir konuma sahip olacak. İl Müdürümüzden aldığım brifingle, çalışmaların ne kadar başarılı olduğunun somut bir göstergesi olmuştur. Ben il Müdürümüz ve tüm ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Erdoğan ve AK Parti İl Başkanı Fırat Brifing Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement