Milletvekili Eyyüpoğlu: "Gap İdaresi ile Zoru Başaracağız" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Eyyüpoğlu: "Gap İdaresi ile Zoru Başaracağız"

Milletvekili Eyyüpoğlu: "Gap İdaresi ile Zoru Başaracağız"

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Ziraat Odası’na ziyarette bulunarak yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

18.09.2014 17:57

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Ziraat Odası'na ziyarette bulunarak yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Ziyarette Başkan Eyyüpoğlu, Ziraat Odası'nın önemli bir tarım okulu görevini yürüteceğini ve bu bağlamda zoru başaracaklarını söyledi.

Karahocagil, Türkiye'de bir ilke imza atan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığının GAP İdaresi ile imzaladığı protokol kapsamında bünyesinde oluşturulan GAP TEYAP İl Koordinatörlüğü görevini yürüten Ahmet Coşandal'dan da bilgi aldı. Başkan Eyyüpoğlu ile bir sürü görüşen heyet Ziraat Odası yeni hizmet binasının çalışmalarda önemli rol oynayacağını kaydetti.

"ZİRAAT ODASI ARTIK BİR OKULUDUR"

GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu. Ziraat Odasının GAP İdaresi ile imzaladığı protokole dikkat çekerek, Ziraat Odasının artık bir tarım okulu olacağının altını çizdi. Eyyüpoğlu, "Şanlıurfa Ziraat Odası olarak özellikle çiftçi ve teknik personel eğitimini önemsiyoruz. Şu anda tarım danışmanlarımız ile birlikte hafta iki gün köy toplantıları ve bir gün de odamızda ziraat mühendislerimize eğitim veriyoruz. Bu sayede çiftçiye bire bir ulaşılabilmektedir. Bu çalışmanın hayata geçmesinde büyük payı olan GAP İdaresi Başkanımız Sayın Sadrettin Karahocagil'e teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

"ÇALIŞMALAR MUTLULUK VERİCİ"

Yapılan çalışmaları yerinde incelediğini ve çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyleyen Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, 'Şanlıurfa Ziraat Odasının yeni hizmet binasına kavuşmasının ardından bazı şeylere şahit oldum ve memnun olmamak mümkün değil. Çiftçi ve teknik personel eğitimi ile ortaya çıkan faaliyetlere gerçekten sevindim. GAP İdaresi de şu anda Ziraat Odası bünyesindeki GAP TEYAP Koordinatörlüğü ile önemli işlere imza atılıyor bu mutluluk verici" dedi.

KARAHOCAGİL "ÇİFTÇİMİZİN KATMA DEĞERİ ARTACAK"

Yeni hizmet binasının çiftçilere kazandırılmasının önemli olduğuna vurgu yapan GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, açıklamasında 'Şanlıurfa Ziraat Odası örnek bir çalışmaya imza atarak modern bir hizmet binasını çiftçilerimize kazandırdı. Eğitim faaliyetlerine ve hizmete uygun geniş mekanları olan bir oda binası faaliyete girdi. Bundan sonrada Ziraat Odası Başkanımız Sayın Ahmet Eyyüpoğlu ile birlikte çalışmalarımız olacak. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ziraat Odası artık asıl işlevini yerine getirebilecek bir hizmet binasına sahip oldu. Burada çiftçimizin katma değerini artıracak çalışmalara olacağını umut ediyorum" ifadelerine yer verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Eyyüpoğlu: 'Gap İdaresi ile Zoru Başaracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement