Milletvekili Genel Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

AK Parti milletvekili seçilen Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a mazbataları verildi.

05.11.2015 12:19

AK Parti milletvekili seçilen Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a mazbataları verildi.

Milletvekilleri,  İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve partililerle İl Seçim Kurulu'na geldi.

Uslu, Ceylan ve Kurt, İl Seçim Kurulu Başkanı Emine Talay Yavuz ile seçim kurulu üyeleri Arzu Karakülah ve Hüseyin Alaçam'dan mazbatalarını aldı.

Salim Uslu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerini en iyi okuyan partinin AK Parti olduğunu söyledi.

Teröre, şiddete, krize, kaosa fırsat verenleri vatandaşların iyi tanıdığını belirten Uslu, "Bu nedenle de bu seçimde halkın mesajını en doğru anlayan, en doğru okuyan AK Parti'yi tek başına iktidar yapmış, buna karşılık diğer tüm partilerde ciddi bir gerileme ciddi bir kayıp yaşanmasına vesile olmuştur" dedi.

Yollarına mayınlar döşendiğini, tuzaklar kurulduğunu ancak önce Allah'a sonra da millete de güvendiklerini ifade eden Uslu, "Kamuoyu araştırma şirketlerinin anketleri iflas etmiştir. Sonuçta göklerden gelen karar her türlü düşüncenin, öngörünün, tavsiyenin, telkinin, nasihatin yerine geçmiştir. Bu milletin yerine kendisini koyan kimsenin bize nasihat etme, öngörüde bulunma hakkı yoktur" ifadesini kullandı.

İlk kez milletvekili seçilen Ceylan da hizmet etmek için çalışacağını dile getirdi.

Kurt ise Çorumlu kadınların Meclis'teki sesi olacağını, birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Genel Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement