Milletvekili Halil Fırat, Gölbaşı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Halil Fırat, Gölbaşı İlçesini Ziyaret Etti

Milletvekili Halil Fırat, Gölbaşı İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesini ziyaret etti.

25.10.2015 14:54

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Fırat, Gölbaşı ilçesinde ilk olarak semt pazarını ziyaret etti. Milletvekili Fırat'a büyük ilgi gösterilirken Türkiye'nin içinde bulunduğu durumdan rahatsız olan semt pazarı esnafı 1 Kasımda AK Partiye tam destek vereceklerini söylediler.

Semt pazarını boydan boya gezen Fırat, pazar esnaflarıyla bol bol sohbet edip onlardan dua ve destek istedi. AK parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, daha sonra seçim bürosunu ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Milletvekili Fırat, daha sonra sırasıyla Karaburun, Çatalağaç, Küçükören, Kösüklü ve Küçükören'e bağlı Söğütlü Mezrasını ziyaret etti.

AK parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK partinin tek başına iktidar olmaması için büyük çaba gösteren iç ve dış güçler 1 Kasımda AK partinin tek başına iktidar olmasının önüne geçemeyeceklerini belirterek, "13 yıllık AK parti döneminde hem ekonomik hemde hizmet konusunda büyük yol kat ettik tabi bu başarımızı bazıları tarafından hep engel olunmaya çalışıldı. Biz yılmadan bıkmadan ülkemize ve özellikle gençlerimize hizmet etmeye devam etti. ve etmeye de devam edeceğiz. Biz AK parti olarak Türkiye'nin ekonomisinin borç batağından çıkararak İMF'YE borç para vermeyi bile teklif ettik bunu kimse inkar edemez yaptıklarımız ve yapacaklarımızı tüm Türkiye biliyor ve görüyor. Bu yüzden 1 Kasımda AK parti vatandaşların desteğiyle yeniden iktidar olacağına inanıyoruz ve çalışmalarımız bu yönde" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Halil Fırat, Gölbaşı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement