Milletvekili Hürriyet, Gebze Kütüphanesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Hürriyet, Gebze Kütüphanesini Ziyaret Etti

Milletvekili Hürriyet, Gebze Kütüphanesini Ziyaret Etti

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

30.08.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu. CHP Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakmak Pehlivan ve partilileriyle beraber Gebze İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret eden Milletvekili Hürriyet, kütüphanenin durumu hakkında personelden bilgi aldı.

Ziyaretin ardından konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, "Kütüphaneler bir kentin en önemli kültür kapısıdır. Bizler de bugün Gebze İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettik. İzlenimlerim o ki Gebze çok daha merkezde çok daha modern bir kütüphaneyi sonuna kadar hak ediyor, kütüphaneye ilgi fazla ama bina konusu problem" dedi.

Kütüphane konusunda elinden gelen her şeyi yapacağını ifade eden Hürriyet, "Kolilerde kitaplar var, yer olmadığı için raflara dizilemiyor, kütüphane ziyaretçileri için ise oldukça dar bir okuma alanı var, bu anlamda çalışmalarımızı yapacağız, çok daha modern ve çok daha olumlu koşulları olan bir kütüphane Gebze'nin hakkı" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Hürriyet, Gebze Kütüphanesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement