Milletvekili Işık, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Işık, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milletvekili Işık, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Belediye Başkanı Feyat Asya ve AK Partili yöneticilerle Muş'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

08.07.2014 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Belediye Başkanı Feyat Asya ve AK Partili yöneticilerle Muş'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Çarşı merkezindeki Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Işık, Cumhurbaşkanlığı seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Artık bölgedeki insanların kendilerini huzur ve güven içinde hissettiğini bildiren Işık, AK Partinin ülkenin bütünlüğü ve kardeşliği adına büyük bir mücadele verdiğini ifade etti.

Işık, şöyle konuştu:

"Dışarıda farklı farklı propaganda yapanlar, bu ülkenin birlikteliği, Kürt reformu için yasalar değiştirilince salonda bulunmuyor. AK Parti tek başına üç partiye karşı mücadele veriyor. 2 Mart'ta yaptığımız değişiklik var. Ayrımcılıkla mücadele, eski yerleşim yerlerinin iadesiyle ilgili hükümler var. Kürtçe serbest propaganda yapılması, din ve vicdan hürriyeti ve özel okullarda Kürtçe eğitimle ilgili bölümlerin yer aldığı mini paket görüşülüyordu. Bu bölgeyi ilgilendiren bir konu olduğu halde, görüşmelerde BDP'den sadece Hasip Kaplan vardı."

Erdoğan'ın ülke için çok büyük şans olduğunu dile getiren Işık, kimsenin çözmeye cesaret edemediği sorunların AK Parti döneminde çözüldüğünü vurguladı.

Kürt sorununa el atanların darbeyle indirildiğini ya da şüpheli ölümle hayatını kaybettiğini anlatan Işık, şunları dile getirdi:

"Başbakanımız, hiçbir tehdide boyun eğmeden, halktan aldığı güçle Kürt sorununun üzerine gitti. Allah'a şükürler olsun ki şu anda bölgede çok güzel barış ortamı var. Kürtler mazlumdur ve mazlumun halinde ancak müminler anlar. Başbakanımız da iyi bir mümin olarak Kürtleri sorunlarını çözmek için kellesini bu yola koydu. Şimdi Başbakanımız Cumhurbaşkanlığına aday. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle Başbakanımızı, Cumhurbaşkanlığına seçeceğiz." - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Işık, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement