Milletvekili Kılınç ve Başkan Adayı Acar İş Dünyasından Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Kılınç ve Başkan Adayı Acar İş Dünyasından Destek İstedi

Milletvekili Kılınç ve Başkan Adayı Acar İş Dünyasından Destek İstedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar, Nazillili oda başkanları ve Nazilli Ticaret Odası yönetiminden istikrarı korumak ve ilçeye AK Parti iktidarının desteğinden faydalandırabilmek için destek istedi.

28.03.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar, Nazillili oda başkanları ve Nazilli Ticaret Odası yönetiminden istikrarı korumak ve ilçeye AK Parti iktidarının desteğinden faydalandırabilmek için destek istedi.

Nazilli Öğretmen Evi'nde AK parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar, İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve ilçedeki 14 odanın başkanları ile birlikte yönetim kurulu üyelerin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, "Huzurlu yaşamak ve istikrarı korumak için ülkemize hep birlikte sahip çıkalım. Tarihinde ilk kez 10 yıldır istikrarın sağlandığı Türkiye'ye destek için AK Parti İktidarına sahip çıkalım" dedi.

Ülkenin 10 yıl önce içinde bulunduğu durum ile şimdiki durumu hakkında bilgiler de veren Milletvekili Kılınç, "İMF'ye olan borcunun faizini bile ödeyemeyen, dünyadaki itibarı çok düşük olan Türkiye, AK Parti İktidarında İMF borcunu ödediği gibi neredeyse borç verir hale geldi. Dünya ülkeleri arasında ekonomisi güçlenen itibarlı ülke oldu. Bu istikrar ortamı bazı kesimleri oldukça rahatsız etmiş olacak ki her türlü düzenbazlık yapılmaya, hükümetin itibarı düşürülmeye çalışılıyor. Ancak, bunu yapanlar ülkelerini sevdiğini söyleyenler ve bu yaptıkları ile ülkeye büyük zarar veriyorlar. Biz bunlara en büyük dersi sizlerin de desteği ile sandıkta vereceğiz. Türkiye'de siyasi kaos oluşturma gayretleri varken halkımızın, siyasetçi arkadaşlarımızın diğer siyasi partilerdeki arkadaşlarımızın adaylarımızın seviyeli duruşları Nazilli'miz için bir şanstır. Bu nedenle bütün aday arkadaşlarımı, bütün siyasi parti yöneticilerini, mensuplarını kutluyorum. Nazilli'ye yakışır bir seviyede siyasi ortam geliştirdikleri için kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

'DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK BÜYÜK PROJELERİ TAMAMLADIK'

Daha önce İlçe Başkanı Tacettin Pirinç gibi kendisinin de Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını hatırlatan Kılınç; "Ayrıca uzun yıllar dünya devi Uğur Grubunda yöneticilik yaptığım için ilçemiz başta olmak üzer ülkemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Nazilli deki ekonominin nasıl canlana bileceği, nasıl daha üyelerimizin daha keyifli bir hayat süreceği yolunda ciddi gayretlerimiz oldu. Burada başardığımız en önemli işlerden birisi Nazilli'nin bir uzun yaşam markası şehri olması yönündeki çalışmalarımız oldu. 2008 küresel krizinin 2009 yılında Türkiye'ye yansımalarından dolayı böyle bir çalışma başlatmıştık. Bugün o çalışmalarımız gerçekten netice verdi. Bunun sürdürülmesi lazım. Fakat Türkiye'de bütün bu iyiye gidişler, faizlerin Cumhuriyet tarihinde en düşük seviyeye indiği bir süreçte ve 27 Mayıs 1960 darbesinin yıldönümünde 27 Mayıs 2013 günü gece saat 20.00'de birileri düğmeye bastı. Gezi eylemleri bahane edilerek vatandaşımızın faiz yükü bir anda yüzde 300 arttı. Yatırımcının, tüccarın, dar gelirlinin, memurun kullandığı krediler faiz oranları üç katına fırladı. Türkiye'de on yıllık süreçte yılda yaklaşık 40 milyar dolarlık kullanımda olan faiz yükündeki 10 yıllık, 11 yıllık süreçte de 546 bin doları bulan faiz tasarrufu bir anda yine çıldırdı. Ayrıca ülkede, gözü dönmüş siyaset yapanlar yüzünden yapay sorunlar ortaya çıkartıldı. AK parti Hükümeti, tüm bunlara rağmen dünyaya örnek olacak büyük projeler başlatarak birçoğunu tamamladı" dedi.

'SİYASET İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN OY VERELİM'

Bazı zihinlerin hayal bile edemeyeceği hizmetler ve projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Kılınç; "Birileri '3. boğaz köprüsü yapılırsa belediye başkanı olursam yıkacağım' derken bizler ülkemizin en önemli sorunu olan enerji sorununa çözüm bulabilmek için 2013 yılında 2 adet nükleer santralin çalışmasını başlattık ve 12 yıl sonra santrallerimiz enerji üretimine başlayacak. Ayrıca 3. santral için de ihale aşamasına geldik. İstanbul'a 3. havaalanı olarak dünyanın sayılı havaalanlarından birisini yapmak için projemizi de tamamladık. Bütün bu hizmetler siyasetle değil hizmet aşkıyla, geleceğimizi yaşatmak, halkımızı rahatlatmak amacıyla yapıldı. Türk parası itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Türk Ekonomisi sarsılmak isteniyor. Hep beraber sahip çıkacağız. Yani 30 Marttaki seçimler Türkiye'de bir kader seçimi olacak. ya eski Türkiye, ya da yeni Türkiye. Bu anlamda burada siyaset yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. 30 Mart'ta siyaset değil hizmet için sizlerden destek istiyoruz. 30 Martta sizlerden ricam, Devletin elini Nazilli'ye değdirmeniz. Bu gemide hepimiz varız. Siyaset yapmayalım, devletin elini değdirelim, Nazilli'de bir kalkınma olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Kılınç ve Başkan Adayı Acar İş Dünyasından Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement