Milletvekili Kurt Vezirköprü'de - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Kurt Vezirköprü'de

Milletvekili Kurt Vezirköprü\'de

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt seçim çalışmaları kapsamında, Vezirköprü Devlet Hastanesini ve Bahçekonak Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

23.10.2015 16:13

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt seçim çalışmaları kapsamında, Vezirköprü Devlet Hastanesini ve Bahçekonak Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Tek başına iktidar için Vezirköprülü hemşehrilerinin desteklerini isteyen Kurt, yoğun ilgi gördü.

AK Parti'nin seçim beyannamesindeki vaatlerinden de bahseden Kurt, sağlıkta devrimin devam ettiğini söyledi. Kurt, "İhtiyaç sahibi her bir vatandaşımızın evinde bakım hizmetlerini karşılayacağız. Önümüzdeki dönemde hastanelerimizdeki nitelikli yatak sayısını yüzde 90'ın üzerine çıkaracağız. Milli aşı projemiz ile kendi aşımızı üreteceğiz. Spor dostu okul programı geliştireceğiz ve okul spor kulüplerinin kurulmasını teşvik edeceğiz. Beden eğitimi ve spor derslerini daha aktif hale gelmesini sağlayacağız. Bazı kanser türleri başta olmak üzere erken teşhise yönelik taramaları yaygınlaştıracağız. Bütün bunları yaparken de fedakar sağlık personelimizin şartlarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Bahçekonak Mahallesi'nde cuma namazını kılan Kurt, askere gidecek gençler için okunan mevlide katıldı ve gençlere hediyeler verdi. Ayrıca Milletvekili Kurt'a programda Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Vezirköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Kurt Vezirköprü'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement