Milletvekili Özbek, Bayburt Üniversitesindeki Röprodüksiyon Sergisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özbek, Bayburt Üniversitesindeki Röprodüksiyon Sergisini Gezdi

Milletvekili Özbek, Bayburt Üniversitesindeki Röprodüksiyon Sergisini Gezdi

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin açtığı sergiyi gezdi.

24.03.2014 17:24

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin açtığı sergiyi gezdi.

Öğrencileri ve öğretmenlerini çalışmalarından dolayı tebrik eden Milletvekili Özbek, "Üniversite rektörümüz Prof.Dr. Selçuk Coşkun'a teşekkür ediyorum. Bu gibi faaliyetlerine üniversitede artmasını istiyoruz. Üniversite bulunduğu şehre kültürel, sanatsal ve tarihi açıdan zenginlik katmaktadır. Bayburt üniversitemiz de Bayburt'umuz için tarih, kültür ve ekonomi açısından önemli bir işlev görmektedir. Öğrencilerimizin çalışmalarını beğeniyle izledim. Özellikle kara kalem çalışmaları çok güzeldi. Arkadaşları çalışmalarından dolayı tekrar tebrik ediyorum." Dedi.

Üniversite tarih kulübünün açtığı kitap standını da gezen Milletvekili Özbek, öğrencileri bu faaliyetlerinden dolayı kutladı. Milletvekili Özbek, yaşamın tüm anlarının okuma etkinliği ile süslenmesi gerektiğine de değinerek öğrencilere eğitimlerinde başladı.

Daha sonra Milletvekili Özbek, Rektör Coşkun'u makamında ziyaret etti.

Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi girişindeki alanda sergilenen resimler öğrencilerin görsel sanatlar dersinde yaptıkları bir dönemlik röprodüksiyon çalışmalarından oluşuyor.

Öğretmenleri Şemsinur Çelik Özkaplan ile beraber öğrenciler sergide çeşitli ressamların eserlerine ait yaptıkları 33 röprodüksiyon tabloyu sergiliyor.

Sergiyi gezen Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ise unutulmaya yüz tutmuş Türk ressamların eserlerini kullanıp büyük uğraşlar vererek güzel bir sergi oluşturan öğrencileri tebrik etti.

Sergi 24-28 Mart tarihleri arasında gezilebilecek. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Özbek, Bayburt Üniversitesindeki Röprodüksiyon Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement