Milletvekili Özlü Boş Durmuyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özlü Boş Durmuyor

Milletvekili Özlü Boş Durmuyor

TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, öğrenci yurduna dönüştürülen Kalıcı Konutlar İş merkezleri ve terminal inşaatlarını inceledikten sonra Akçakoca’da ki balıkçıların sorunlarının masaya yatırıldığı bir toplantıya katıldı.

16.03.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, öğrenci yurduna dönüştürülen Kalıcı Konutlar İş merkezleri ve terminal inşaatlarını inceledikten sonra Akçakoca'da ki balıkçıların sorunlarının masaya yatırıldığı bir toplantıya katıldı.

Hafta içi Ankara'da, hafta sonları ise Düzce'de yatırımları sıkı takibe alan TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde yine hiç ara vermeden çalışmaya devam etti.

KALICI KONUTLAR İŞMERKEZLERİNDEKİ TADİLATI YERİNDE İNCELEDİ

Öğrenci yurduna dönüştürülen Düzce Kalıcı Konutlar Bölgesindeki işyerleri tadilatını yerinde inceleyen Özlü, "Düzce Kalıcı Konutlar Bölgesindeki işyerlerini öğrenci yurduna dönüştürüyoruz. Tadilat çalışmaları devam ediyor. Bu yıl içinde bu işyerleri pırıl pırıl öğrenci yurtlarına dönüşecek. Buralarda 1750 öğrenci kalabilecek. Düzce'yi bir üniversite şehri yapma idealimize küçük bir katkı sağlayacak" dedi.

TERMİNAL İNŞAATINDA ÇALIŞANLARDAN BİLGİ ALDI

Ardından otobüs terminalinin inşaatında da incelemeler yapan Faruk Özlü, "Düzce Şehirlerarası Otobüs Garı inşaatı hızla devam ediyor. Çalışanlarla görüştüm. Yüklenici firma yetkililerinden önümüzdeki ay inşaatın tamamlanacağı bilgisini aldım. Düzce'mizin otogarı inşallah en kısa zamanda hizmete girecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BALIKÇILARIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Faruk Özlü daha sonra Akçakoca'da Melenağzı bölgesindeki balıkçıların sorunlarının masaya yatırıldığı bir toplantıya katıldı. Toplantıya Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Nazmi Çiloglu ile birlikte DSİ Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve çalışma arkadaşları iştirak etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Özlü Boş Durmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement