Milletvekili Seçimlerinin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçimlerinin Ardından

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Çiçekdağı ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

07.11.2015 17:28

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Çiçekdağı ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çetinkaya ve Arslan ile beraberindekiler, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu ve partililer tarafından ilçe girişinde karşılandı.

Fevzi Çakmak Mahallesinde bir konuşma yapan Çetinkaya, ilçe halkının kendilerine büyük destek sağladığını ve AK Parti'nin Kırşehir'de 2 milletvekili çıkarmalarında büyük emekleri olduğunu belirtti. Çiçekdağı başta olmak üzere, tüm ilçelerin ve köylerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bildiklerini ifade eden Çetinkaya, çözümler ve yeni projelerin hayata geçirilmesini sağlayacaklarını vurguladı.

1 Kasım seçiminin sadece Türkiye için değil, bölge coğrafyası içinde büyük önem arz ettiğini dile getiren Arslan da, milletin iradesiyle Türkiye'nin ve bölgenin huzura kavuşacağını kaydetti.

Kırşehir'e ve Türkiye'ye yapılan hizmetlerin devam edeceğin vurgu yapan Arslan, sözlerine devam etti:

"Tüm ziyaretlerimizde, 1 K?sım seçimlerinde vatandaşımızın vereceği kararın başımızın üzerinde olduğunu söyledik. Türkiye'yi dağıtmak, kaosa sokmak ve hizmet edilmez bir hal almasını istediler. Ancak sizler buna izin vermediniz, istikrar, huzur istediniz. AK Parti'yi tek başına iktidara taşıdınız. Türkiye'yi hizmet kadrolarında yarınlara taşımak istiyoruz. Çiçekdağımız ve Kırşehirimiz tam destek verdi. Minnettarız, müteşekkiriz. Şehrimize ve ülkemize hizmet yarışımız durmadan, aksamadan devam edecektir."

AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu'da ilçelerinde seçimlerden birinci parti olarak çıktıklarına dikkati çekerek, ilçe halkına teşekkür etti.

Teşekkür ziyaretine, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçimlerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement