Milletvekili Şükrü Nazlı: Kütahya, Gençlik ve Spor Yatırımlarında Altın Çağını Yaşıyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Şükrü Nazlı: Kütahya, Gençlik ve Spor Yatırımlarında Altın Çağını Yaşıyor

Milletvekili Şükrü Nazlı: Kütahya, Gençlik ve Spor Yatırımlarında Altın Çağını Yaşıyor

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

26.08.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaretin ardından 2 bin 500 kişilik spor salonu inşaatında incelemelerde bulunan Nazlı, Kütahya'daki gençlik ve spor yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziyarette, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz eşlik ederken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ve Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin hazır bulundu.

Nazlı, yaptığı açıklamada, "AK Parti iktidarları dönemlerinde gençlerimize verdiğimiz önem ve yatırımlar hızla artmıştır. Kütahya Gençlik Merkezi, 4 bin 100 metrekare alana inşa edilmiş, bünyesinde müzik odaları, halk oyunları salonları, zeka oyunları salonları, bilgisayar odaları, derslikler, kütüphane, proje odası, çok amaçlı spor salonu, kafeterya ve mescit bulunduran son derece modern bir tesis olarak Kütahyalı gençlerimizin hizmetine sunulmuştur.Çeşitli kurslar ve etkinliklerle gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine imkan veren Gençlik Merkezi, yeni binasında son derece modern olanaklarıyla gençlerimizi beklemektedir" diye konuştu.

"2 BİN 500 KİŞİLİK SPOR SALONU HİZMETE GİRİYOR"

İnşaat halindeki 2 bin 500 kişilik spor salonunu da inceleyen Milletvekili Şükrü Nazlı, "Kütahyamızın spor salonu ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonumuzun inşaatının önümüzdeki ay bitirilip hizmete açılmasını bekliyoruz. İlimizde yapılacak bir çok salon müsabakasına ev sahipliği yapacak olan tesis sporcularımızın ve sporsever vatandaşlarımız için son derece önemli bir yatırım olmuştur.Yine Kütahya'mıza kazandırılan bir diğer spor tesisi de olimpik ölçülerde yapılmış tartan pisttir. Atletizm sporlarıyla ilgilenen gençlerimiz antrenman ve müsabakaları için başka şehirlere gitme külfetinden kurtulmuştur. Tüm bu yatırımlar ile Kütahyalı sporcularımızın başarı oranlarının artmasını beklemekteyiz. Akkent mahallemizin arkasında 585 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek olan ve Kütahya'mızın 100 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan merkez spor kompleksi içerisinde 17 bin 500 kişilik bir stadyum, 4 tane futbol sahası, yüzme havuzu, tenis kortları, 5000 kişilik kapalı spor salonu, motor sporları, bisiklet ve koşu parkurları yer alacak. Merkez spor kompleksimizin yer tahsisi işlemleri tamamlanmış olup planlama aşamasındadır. Kütahya'mız bu kompleksin hizmete girmesiyle spor altyapısını tamamlanmış olacak. Tüm ilçelerimizde sentetik futbol sahası yatırımları tamamlanmış olup önümüzdeki yıldan itibaren beldelerimize bu sahaları kazandıracağız" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Şükrü Nazlı: Kütahya, Gençlik ve Spor Yatırımlarında Altın Çağını Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement