Milletvekili Vural Kavuncu: Acil Servis Binası, Güzel Bir Mimari ile Yapılmalıydı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Vural Kavuncu: Acil Servis Binası, Güzel Bir Mimari ile Yapılmalıydı

Milletvekili Vural Kavuncu: Acil Servis Binası, Güzel Bir Mimari ile Yapılmalıydı

AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni acil servisi binasının, söz konusu alana yapılmasını eleştirilerin ’haklı’ olduğunu kaydetti.

29.09.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni acil servisi binasının, söz konusu alana yapılmasını eleştirilerin 'haklı' olduğunu kaydetti.

"Hiç olmaz ise ana bina ile uyumlu bir görünüm, renk, mimari düşünülmeliydi" diyen Kavuncu, "DPÜ Evliya Çelebi Hastanesi ek acil ünitesi için yapılan estetik eleştirisine ben de katılıyorum. Hiç olmaz ise ana bina ile uyumlu bir görünüm, renk, mimari düşünülmeliydi. Otopark konusunda oluşan sorunlarda da vatandaşımız haklı. Ancak yer sorunu yeni bina olmadan çözülecek gibi değil. Diğer taraftan acil ünitesinin asıl işlevi gözardı edilmemeli. Yeni ünite ve içereceği yeni donanım ile acil ünite sağlık hizmeti kalitesi bir üst seviyeye çıkacak, acil hastalarımıza daha geniş imkan ve daha üst düzey tıbbi donanım ile müdahale imkanı bulacağız. O nedenle önemini vurgulamak istiyorum. Yeni hastane ile ilgili ihale kararını bekliyoruz. Bununla ilgili de her zaman doğru bilgilendirmeleri kamuoyu ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Vural Kavuncu: Acil Servis Binası, Güzel Bir Mimari ile Yapılmalıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement