Milletvekilleri Aydın ve Boynukara Kahta'da Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Milletvekilleri Aydın ve Boynukara Kahta'da Demokrasi Nöbetinde

Milletvekilleri Aydın ve Boynukara Kahta\'da Demokrasi Nöbetinde

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara Adıyaman’ın Kahta ilçesinde demokrasi nöbetinde vatandaşlarla bir araya geldi.

05.08.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara Adıyaman'ın Kahta ilçesinde demokrasi nöbetinde vatandaşlarla bir araya geldi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ile birlikte vatandaşları selamladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, her şeyi gören ve duyan milletin tavrını net bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın yanında ortaya koyduğu için müteşekkir olduğunu söyledi.

Terör örgütü FETÖ/PYD 'in hain, hırsız, röntgenci, ajan ve üçkağıtçı olduğu kaydeden Milletvekili Boynukara, terör örgütü FETÖ/PYD 'in sınav soruları çaldığını ve beddua ettiklerini belirterek, "Allah beddualarının karşılığını onlara verdi. 15 Temmuz ülkemiz için, bizim için karanlık bir geceydi. O karanlık gecede milletin üzerine tank sürdüler. Milletin üzerine silahlarla ateş ettiler. Milletin üzerine ilk defa şehirlerde bomba yağdırdılar. Ama siz o karanlık geceyi Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak sokaklara çıkarak aydınlık bir güne dönüştürdünüz. Allah hepinizden razı olsun" İfadelerini kullandı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, demokrasi mücadelesine destek veren bütün vatandaşların dosta güven verdiğini, düşmana ise acı verdiğini söyledi.

TBMM Başkanvekili Aydın, memlekete sahip çıkılmaması durumunda o memleketin batmasının hak olduğunu vurguladığı konuşmasında, " Değerli kardeşlerim sahipsiz bir memleketin batması haktır. Sen sahip çıkarsan o memleket batmayacaktır. İşte biz, mesele memleket meselesi dedik. Dili, dini ve etnik düşüncesi ne olursa olsun bu memleketin geleceğine sahip çıkan, bu milletin asil insanlarını bir kez daha kutluyorum. Bu çocukların, o küçücük bebelerin geleceğine sahip çıkıyoruz. Bizler bizim üzerimizde operasyon yapmak isteyenlere, bizi Suriye'ye dönüştürmek isteyenlere, bu ülkeyi işgal etmek isteyenlere, topuyla, tüfeğiyle millete namlu dayamaya çalışan vatan hainlerine karşı göğsümüzü siper ederek arkadaş yurdumu alçaklara uğratma dedik. Siper ettik ve bu hayasız akını hep beraber durdurduk. Bunlar her şeyi çaldılar. Bunlar bu milletin geleceğini çaldılar. Sizlerin bizlerin alın teniyle toplanan her kuruş meğer kurşun olarak bu millete dönüyormuş. Muhabbet fedaisi olduğunu söyleyen o zavallılar meğer ne büyük ihanet çetesiymiş. Ama şunu bilsinler ki bu millet tüm dünyayı sizlere dar edecektir, zindan edecektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekilleri Aydın ve Boynukara Kahta'da Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement