Milletvekilliği Genel Seçimin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekilliği Genel Seçimin Ardından

Kesin olmayan sonuçlara göre CHP Kırklareli Milletvekili seçilen Türabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu partilileri ile biraraya geldi.

09.06.2015 09:32

Kesin olmayan sonuçlara göre CHP Kırklareli Milletvekili seçilen Türabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu partilileri ile biraraya geldi.

Lüleburgaz ilçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kayan ve Gündoğdu, burada partililerin tebrikleri kabul etti.

Kayan, burada yaptığı konuşmada, parti olarak Kırklareli'nde ve ülkede büyük başarı elde ettiklerini söyledi.

7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen milletvekili seçiminin son derece demokratik bir ortamda gerçekleştiğini ifade eden Kayan, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Kırklareli'nde partisinin yüzde 49 oranında oy aldıklarını hatırlatan Kayan, şunları kaydetti: "Oy oranlarının daha da yüksek çıkması beklentisi içerisindeydik. Bu seçimlerde oy oranlarımız yüzde 60 olabilirdi. Ancak yüzde 49'da kötü bir sonuç sayılmaz. Seçimlerde bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı, isteklerimizi dile getirecek, çözülmesi için çalışmalarda bulunacağız. Seçimlerin herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Gündoğdu da Kırklareli'nde 3 milletvekili çıkartma hedeflerine ulaşamadıklarını belirterek, "3 milletvekili çıkartamadık ama genel anlamda baktığımızda koalisyon, hükümet, erken seçim farkı olabilir. Artık bunları önümüzdeki günlerde göreceğiz. Kırklareli görevini yaptı. AK Partinin tek başına iktidara gelmemesi bizim için yine de yeterli oldu" diye konuştu.

Gündoğdu, partisine ve kendisine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Kayan ve Gündoğdu, daha sonra partisinin Vize İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerin tebriklerini kabul etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekilliği Genel Seçimin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement