Milli Atıcı Finalde Elendi - Son Dakika
Yerel

Milli Atıcı Finalde Elendi

Milli Atıcı Finalde Elendi

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunlarında, Milli Atıcı Saadet Kandıra büyükler kategorisinde finale kaldı.

18.06.2015 10:39  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda, Milli Atıcı Saadet Kandıra büyükler kategorisinde finale kaldı.

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de yapılan 1. Avrupa Oyunları'nda bayan atıcılarda Türkiye'yi temsil eden tek sporcu olan Serdağ Saadet Kandıra, finale kalmayı başardı. Dünya Gençler üçüncüsü Serdağ Saadet Kandıra, müsabakadaki en küçük atıcı olmasına rağmen finaller öncesinde 70 puan almayı başardı. Finallerde ise zorlu rakiplerine karşı beklenen performansı sergileyemeyen Kandıra, şampiyonadan elendi.

Müsabakaların ardından antrenörü Ali Emre Güray ile birlikte açıklamalarda bulunan Milli Sporcu Serdağ Saadet Kandıra, "Benim için zorlu bir müsabakaydı. Ön elemelerde güzel bir performans çizerek, Avrupa'nın en iyileriyle yarışma fırsatını buldum. Büyüklerde ilk kez uluslararası müsabakalarda yarıştım. Bundan sonraki önemli turnuvalarda daha iyi performanslar çizeceğimi umuyorum. Bana destek olan Türk halkına teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Atıcı Finalde Elendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement