Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: 100'ün Üzerinde Okul Terörden Zarar Gördü (2) - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: 100'ün Üzerinde Okul Terörden Zarar Gördü (2)

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: 100\'ün Üzerinde Okul Terörden Zarar Gördü (2)

Yılmaz'dan ÖĞRETMEN ATAMASI TALEBİDiyarbakır Valiliği'nde kurum müdürleriyle yaptığı toplantının ardından beraberindeki Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Cuma namazını Ulu Camii'nde kılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, daha sonra esnafı ziyaret etti.

15.07.2016 15:07

Yılmaz'dan ÖĞRETMEN ATAMASI TALEBİ

Diyarbakır Valiliği'nde kurum müdürleriyle yaptığı toplantının ardından beraberindeki Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Cuma namazını Ulu Camii'nde kılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, daha sonra esnafı ziyaret etti. Ziyarette, Bakan Yılmaz'dan öğretmen atamaları ve okul talep edenler oldu.

Terör olaylarından dolayı uzun süre kapalı kalan Gazi Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Bakan Yılmaz, esnafın yaşadığı sorunları dinledi. Yılmaz, esnafı ziyareti esnasında, bir genç, öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağını sorması üzerine Bakan Yılmaz, Ağustos ayında öğretmen atamasının yapılamayacağını, atamaların 2017 yılının Şubat ayında yapılacağını söyledi.

Gazi Caddesi'nde esnaf ziyaretinin ardından Bakan Yılmaz, Sur İlçesi'nde PKK'lılar tarafından tahrip edilen okullarda incelemelerde bulundu. Yılmaz'ın ziyareti esnasında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: 100'ün Üzerinde Okul Terörden Zarar Gördü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement