Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Gök Osmaneli'de - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Gök Osmaneli'de

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök, Bilecik’in Osmaneli ilçesini ziyaret etti.

27.09.2014 14:50

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök, Bilecik'in Osmaneli ilçesini ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Osmaneli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve şube müdürleri ile birlikte ilk ziyaretini Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı'yı makamında ziyaret ederek başlayan Gök, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında konuşan Gök, Türkiye'nin üretim ve istihdam ilişkileri bakımından mesleki ve teknik okullarının önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirtti. Gök ayrıca, iş sağlığı ve iş güvenliği konusunu Bakanlık olarak önemsediklerini aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, ilçedeki eğitim ve öğretim için gösterilen destekten dolayı teşekkür etti.

Daha sonra ilçeye yapılacak olan İmam Hatip Lisesi'nin bulunduğu bölgeye giden Gök, incelemelerde bulundu. Atatürk Ortaokulu'nu da ziyaret eden Gök, öğretmenlerle sohbet etti. Gök, devlet olarak okulların fiziki ve mimari anlamda ne kadar başarılı olsa da işin esas noktasının öğretmenlerde bittiğini dile getirdi. Bahattin Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmaneli Belediyesi'ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Gök Osmaneli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement