Milli Güreşçi Uzan'ın Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Milli Güreşçi Uzan'ın Cenazesi Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenaze töreninden görüntüler Cenaze namazının kılınması Milli sporcu Rıza Kayaalp'in açıklaması Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden milli güreşçi Ömer Uzan'ın cenazesi, memleketi Çorum'un Sungurlu ilçesinde toprağa verildi.

16.03.2016 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cenaze töreninden görüntüler

Cenaze namazının kılınması

Milli sporcu Rıza Kayaalp'in açıklaması Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden milli güreşçi Ömer Uzan'ın cenazesi, memleketi Çorum'un Sungurlu ilçesinde toprağa verildi.

Gece yaşanan kazada hayatını kaybeden 24 yaşındaki Uzan'ın cenazesi, sabah karayoluyla Sungurlu'ya getirildi. Sungurlu Devlet Hastanesi morguna konulan cenaze, ikindi namazından önce ilçeye bağlı Arifegazili köyüne götürüldü.

Uzan'ın cenazesi, helallik alınması için ilk olarak babaevine getirildi. Helallik alınması sırasında fenalık geçiren baba Osman, anne Sultan ve kız kardeşi Fadime Uzan'ı diğer akrabaları teselli etti. Daha sonra köy camisine götürülen Uzan'ın cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine Uzan'ın ailesi ve akrabalarının yanı sıra Kaymakam Mithat Gözen, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, milli sporcular Taha Akgül ve Rıza Kayaalp ile Türkiye Güreş Federasyonu yetkilileri, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü, TEDAŞ Spor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediyespor kulüplerinin yönetici ve sporcuları ve vatandaşlar katıldı.

Kayaalp, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, üzüntüsünü dile getirerek, "Maalesef elim bir kazada arkadaşımızı kaybettik. Çok üzgünüz. Ölümün yaşı olmadığını bir kez daha gördük. Kazada inşallah ihmal yoktur. Güreş camiasının başı sağolsun" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü sporcusu, Gençler Avrupa Şampiyonu ve dünya üçüncüsü milli güreşçi Uzan, Ankara'da gece saatlerinde otomobiliyle aydınlatma direğine çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Milli Güreşçi Uzan\'ın Cenazesi Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Güreşçi Uzan'ın Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement