Milli İttifak İzmir 2. Bölge Adayları Aliağa'da - Son Dakika
Politika

Milli İttifak İzmir 2. Bölge Adayları Aliağa'da

Milli İttifak İzmir 2. Bölge Adayları Aliağa\'da

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak’ın İzmir 2. Bölge adayları Aliağa ilçesinde partililerle buluştu.

15.05.2015 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak'ın İzmir 2. Bölge adayları Aliağa ilçesinde partililerle buluştu.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak, İzmir'de çalışmalarına devam ediyor. İzmir 2. Bölge adayları da, seçim çalışmaları kapsamında Aliağa ilçesinde partililerle buluştu. Programda bir konuşma yapan Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Halil Fevzi Özkaptan, partililere bazı mesajlar vererek, "Size yüzde 2,5 oy alıyorsunuz' diyerek küçümseyenlere aldırmayın. Doğru yerdesiniz, inancınızı yitirmeyin" dedi.

"MİLLİ İTTİFAK İLE MİLLİ İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ"

Özkaptan'ın konuşması sonrası milletvekili adayları adına söz alan İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Bayram Sakartepe de şöyle konuştu:

"Bundan sonraki süreçte bu ve benzeri toplantılarda partililerimizle buluşmak adına seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bu çalışmalar ve birleşme neticesinde de umuyoruz ki, Milli İttifak ile Milli iktidara yürüyeceğiz. Çünkü önceki seçimlerde SP ve BBP halka hitap edemiyor diye değil, barajı geçemeyeceği ihtimali ile oy kayıpları yaşadı."

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ile partililer Aliağa İstiklal Caddesi boyunca Sevgi Yürüyüşü yaptı. Adaylar yürüyüş esnasında vatandaşlar ve esnafla sohbet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milli İttifak İzmir 2. Bölge Adayları Aliağa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement