Milli Judocular Balkan Şampiyonası'na Hazır - Son Dakika
Spor

Milli Judocular Balkan Şampiyonası'na Hazır

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Milli Judocular Balkan Şampiyonası'na hazır Yıldızlar Bayan Judo Milli Takım Antrenörü Hüseyin Üstündağ'ın açıklaması Yıldızlar Milli Takım Judo Sporcusu Fatmanur Uyanık'ın açıklaması Milli Judocular Balkan Şampiyonası'na hazır Yıldızlar Bay ve Bayan Judo Milli Takımı'nın 25-26 Haziran'da Makedonya'da gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası için Çorum'da yaptığı kamp sona erdi Yıldızlar Bayan Milli Takım Antrenörü Üstündağ: "4 yıldır takım halinde şampiyon oluyoruz.

21.06.2016 19:47

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Milli Judocular Balkan Şampiyonası'na hazır

Yıldızlar Bayan Judo Milli Takım Antrenörü Hüseyin Üstündağ'ın açıklaması

Yıldızlar Milli Takım Judo Sporcusu Fatmanur Uyanık'ın açıklaması

Milli Judocular Balkan Şampiyonası'na hazır

Yıldızlar Bay ve Bayan Judo Milli Takımı'nın 25-26 Haziran'da Makedonya'da gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası için Çorum'da yaptığı kamp sona erdi

Yıldızlar Bayan Milli Takım Antrenörü Üstündağ:

"4 yıldır takım halinde şampiyon oluyoruz. İnşallah bu sene de Makedonya'da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası'nda takım halinde birinci olmayı hedefliyoruz"

Yıldızlar Bay ve Bayan Judo Milli Takımı, 25-26 Haziran'da Makedonya'nın Üsküp şehrinde gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası için Çorum'da yaptığı kamp sona erdi.

10 Haziran'dan beri Çorum'da kampta olan Yıldızlar Bay ve Bayan Judo Milli Takımı, bugün yapılan son antrenmanlarla kampı tamamladı.

Yıldızlar Bayan Judo Milli Takım Antrenörü ve Federasyon Teknik Kurul Üyesi Hüseyin Üstündağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 yıldır takım halinde şampiyon olduklarını bu şampiyonada da aynı başarıyı göstermek istediklerini söyledi.

Sağlıklı ve güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Üstündağ, herhangi bir sakatlık olmadan kampı tamamladıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Çorum'da yapılan kampta 40 erkek 38 bayan olmak üzere 78 sporcuyla kamp yaptıklarını belirten Üstündağ, "Burada kamp yapan 20 erkek ve 18 bayan sporcuyla Makedonya'ya gidiyoruz. Daha önce güzel başarılar elde ettik. Bu sene de inşallah takım halinde hem bay hemde bayanlarda şampiyon olarak dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Geçen sene Balkan Şampiyonu olan Fatmanur Uyanık da, kampın güzel geçtiğini bu senede şampiyonada da geçen sene olduğu gibi bu sene de birincilikle dönmek istediğini söyledi.

Milli Judocular Balkan Şampiyonası\'na Hazır
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Milli Judocular Balkan Şampiyonası'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement