Milyonluk Tenis Kortları Ortada Kaldı - Son Dakika
Spor

Milyonluk Tenis Kortları Ortada Kaldı

Milyonluk Tenis Kortları Ortada Kaldı

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü sitesinde bulunan tenis kortları, çürümeye terk edildi.

24.03.2015 07:27

Tenis kortları çürüyor.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in girişimleri sonucu Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Batman site yerleşkesine yapılan Uluslararası tenis kortları ortada kaldı.

Açılışı adeta bir şölen şeklinde yapılan Doğu ve Güneydoğunun en modern tesisinin henüz bir adresinin dahi olmaması kafalarda soru işareti yarattı.

TPAO site yerleşkesinde bulunan dev tenis kortları personelin olmayışı ve halk eğitim tarafından 3. kademe ehliyetli tenis hocalarına görev verilmemesi ile birlikte çürümeye terk edildi.

Batman'lı tenisseverler, "Türkiye'de birçok İl'de bulunmayan tenis tesislerinin İlimizde bulunması son derece sevinç verici bir olay. Bu tesislerin henüz resmi prosedüre göre bir adresinin dahi olmaması üzüntü vericidir. Çürümeye terk edilen tesislerde pislik diz boyu. Bu tesislere halk eğitim veya tenis federasyonu tarafından gereken önemin verilmesini istiyoruz. TPAO yerleşkesinde bulunan bu tesisin bir protokol ile TPAO'ya devredilmesini istiyoruz" dediler.

Bu arada, önümüzdeki günlerde TPAO yerleşkesinde bulunan Uluslararası tenis kortlarında 50 bin dolarlık dev bir organizasyonun yapılacağı açıklandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Milyonluk Tenis Kortları Ortada Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement