Minibüs Karşı Şerite Geçti, Otobille Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Minibüs Karşı Şerite Geçti, Otobille Çarpıştı: 8 Yaralı

Zonguldak’ta karşı şeride geçen yolcu minibüsünün otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

11.10.2014 19:41

Zonguldak'ta karşı şeride geçen yolcu minibüsünün otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'tan Ereğli istikametine gitmekte olan Salih A. yönetimindeki 67 AS 408 plakalı yolcu minibüsü, önüne çıkan çukura girmemek için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Minibüs bu sırada karşı şeritten gelmekte olan Erkan Özcan (37) yönetimindeki 67 ZN 856 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada minibüste bulunan 7 kişi hafif yaralanırken 67 ZN 408 plakalı aracın sürücüsü Erkan Özcan ağır yaralandı.

SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ KURTARMAK İÇİN VATANDAŞLAR SEFERBER OLDU

Olay yerine gelen 112 ekipleri ve vatandaşların da yardımıyla sıkıştığı otomobilden çıkarılan Erkan Özcan Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan minibüste bulunan Ayla Köse (22), Nelin Gören (32), Elif Ünsal (25), Döndü Yılmaz (28), Çiğdem Yılmaz (31) Furkan Çakmak (32) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de Zonguldak Bülent Ecevit Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Kazayı gören görgü şahidi Rabia Vaysal gözyaşları içinde olayı anlattı. Vaysal, "Minibüs şoförü kendini çukurdan kurtarmak için beyaz arabanın önüne çıktı. Arabanın suçu yok tek suçlu minibüs şoförü" dedi.

Kazadan yara almadan kurtulan minibüs şoförü Salih Aydın 112 ekiplerinin kontrollerinin ardından polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ayrıca Erkan Özcan'ın yönetimindeki aracın LPG'li olması sebebiyle tedbir amaçlı olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen 110 ekipleri araçta kontrollerini yaptıktan sonra herhangi bir sızıntı olmadığını belirledi.

Zonguldak Ereğli Yolu kısa bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Araçların yoldan çekilmesiyle birlikte yol tekrar trafiğe açıldı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. - ZONGULDAK

Minibüs Karşı Şerite Geçti, Otobille Çarpıştı: 8 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minibüs Karşı Şerite Geçti, Otobille Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement