Minik Öğrencinin Ağaçtan Yaptığı Kurşun Kalem Öğretmeni Duygulandırdı - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencinin Ağaçtan Yaptığı Kurşun Kalem Öğretmeni Duygulandırdı

Minik Öğrencinin Ağaçtan Yaptığı Kurşun Kalem Öğretmeni Duygulandırdı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Terziler İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Nisanur Bektaş’ın sınıf öğretmeni İ.Hakkı Melik’e verdiği hediye öğretmenini duygulandırdı.

24.11.2015 14:54

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Terziler İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Nisanur Bektaş'ın sınıf öğretmeni İ.Hakkı Melik'e verdiği hediye öğretmenini duygulandırdı.

2. sınıf öğrencisi Bektaş, kendi elleri ile öğretmeni İ.Hakkı Melik'e ağaç dalından kurşun kalem yaptı. Melik, öğretmenlik hayatı boyunca öğretmenler gününde çeşitli hediyeler aldığını belirterek, "Ancak bu kadar anlamlısını hiç almamıştım. Öğrencim bütün gece uğraşıp kendi elleri ile bana bir kurşun kalem yapmış. Beşiktaşlı olduğum için kalemi siyah beyaza boyamış. Sınıfa girdiğimde bana hediyesini verince çok duygulandım. Kendisine teşekkür ediyorum. Dünyanın en pahalı kalemini alıp hediye etseydi bu kadar mutlu olmazdım. Bir kez daha öğretmen olduğum için kıvanç duydum' diye konuştu.

Bu arada, Terziler İlkokulu öğretmenleri, Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak'ın kendileri için getirdiği öğretmenler günü pastasını kesti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencinin Ağaçtan Yaptığı Kurşun Kalem Öğretmeni Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement