Minik Zeynep İlik Nakli İçin Antalya'ya Geldi (2) - Son Dakika
Güncel

Minik Zeynep İlik Nakli İçin Antalya'ya Geldi (2)

Minik Zeynep İlik Nakli İçin Antalya\'ya Geldi (2)

Hastanede 11 TÜP KAN ÖRNEĞİ VERDİ Lösemi hastası Zeynep Kaçar, sabah saatlerinde ailesi ve öğretmeni Arzu Zengin ile geldiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji Bölümü'nde, karşılaştırma ve uygunluk testlerinin yapılabilmesi için 11 tüp kan örneği verdi.

28.05.2015 14:39

Hastanede 11 TÜP KAN ÖRNEĞİ VERDİ

Lösemi hastası Zeynep Kaçar, sabah saatlerinde ailesi ve öğretmeni Arzu Zengin ile geldiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji Bölümü'nde, karşılaştırma ve uygunluk testlerinin yapılabilmesi için 11 tüp kan örneği verdi. Zeynep'e, gün içinde yapılacak testlerin sonucunda ilik nakli yapılacak.

Öğretmen Arzu Zengin, Zeynep'i ikinci dönem göreve başladığı Mehmet Akif İlkokulu'nda tanıdığını belirterek şunları söyledi:

"Kısa sürede öğrencilerimle aramızda çok sıkı bir bağ oluştu. Kronik Miyeloid Lösemi (KML) hastası olduğunu öğrendiğim Zeynep Kaçar ile aramızda özel bir bağ oluştu. Neredeyse sabah akşam bir arada bulunduk. Ailenin maddi sıkıntısı olduğunu öğrendiğimde açılan kampanya döneminde hep yanlarında oldum. Bu durum aramızdaki bağları daha da güçlendirdi. İki ay önce Almanya'dan ilik bulunduğu yönünde haber aldık. Süreç zorluydu. Fakat Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden çağrıldığında çok mutlu olduk."

Zeynep ve ailesinin süreçte yanlarında bulunmasını istediğini aktaran Arzu Zengin şöyle dedi

"Zeynep'in ısrarlı olması üzerine hazırlıklarımızı yapıp Antalya'ya geldik. Bugün sabah saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne geldik. Klinikte 11 tüp kan aldılar. Tetkikler yapılacak. Öğleden sonra Zeynep'in yatışını yapıp daha sonra da ilik nakli gerçekleştirilecek."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minik Zeynep İlik Nakli İçin Antalya'ya Geldi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement