Miniklerden Anlamlı Yardım - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Anlamlı Yardım

Miniklerden Anlamlı Yardım

Adıyaman’ın Gölbaşı 1Nisan Anaokulu öğrencileri ilçeye bağlı Yukarı Nasırlı köyü anaokuluna oyuncak yardımında bulundular.

12.05.2015 16:02

Adıyaman'ın Gölbaşı 1Nisan Anaokulu öğrencileri ilçeye bağlı Yukarı Nasırlı köyü anaokuluna oyuncak yardımında bulundular.

Gölbaşı 1 Nisan Anaokulu Kelebekler Sınıfı sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy okullarındaki anasınıflarına verilmek üzere oyuncak kampanyası başlattılar. Başarılı geçen kampanya sonrası toplanan oyuncaklar Yukarı Nasırlı Anasınıfı öğrencilerine hediye edildi.

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan 1Nisan Anaokulu Sınıf Öğretmeni Burcu Tanatar, "Çocuklarımız okullarda hem eğlenip hem de öğreniyorlar. Ancak bazı okullarımız da kitap ve oyuncaklar yeterli değildir. Velilerimiz, Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizin desteği ile ihtiyacı olan bir okulumuza küçük de olsa bir katkıda bulunabilir miyiz diye yola çıktık ve çıkmış olduğumuz bu yolda gerekli desteği esirgemeyen, velilerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla toplanan oyuncaklar ve kitaplar öğrencilerle hazırlanan süslü kutulara konarak Yukarı nasırlı ilkokulu anasınıfı öğrencilerine gönderildi. Bizleri böyle bir çalışmada desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Akif Öztürk'e, velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement