Mısır'da Darbe Karşıtlarına Yönelik Katliam - Son Dakika
Yerel

Mısır'da Darbe Karşıtlarına Yönelik Katliam

Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (ÖZGÜR DER) Eynesil Temsilcisi Şükrü Uzun, Mısır'da darbe karşıtlarına yönelik katliamla ilgili olarak, "Meydanlara inen kardeşlerimizin biz yanlarında olduğumuzu söylüyoruz" dedi.

15.08.2013 15:27

Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (ÖZGÜR-DER) Eynesil Temsilcisi Şükrü Uzun, Mısır'da darbe karşıtlarına yönelik katliamla ilgili olarak, "Meydanlara inen kardeşlerimizin biz yanlarında olduğumuzu söylüyoruz" dedi.

Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sisi ve darbecilerin Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye karşı bir darbe gerçekleştirdiğini anımsattı.

Darbeye karşı çıkan ve bu darbeyi sahiplenmeyen karşıtların meydanlara indiğini belirten Uzun, şunları kaydetti:

"Sisi gibi kuklalar ne yazık ki darbe yapıyorlar. Baktılar ki darbeye halk eskisi gibi boyun eğmiyor, boyun eğmediği için de Sisi gibi darbeciler katliam yapabilir. Biz her zaman darbecilerin karşısındayız. Meydanlara inen kardeşlerimizin biz yanlarında olduğumuzu söylüyoruz. Katliamları lanetliyoruz. Bu katliam İslam'a zaten sığmaz, haksız yere bir adam öldürmenin cehenneme kadar yolu olduğunu biliyoruz. Sisi ve destekçilerini de lanetliyoruz. Onlar öldükçe bizler diriliyoruz, onlar meydana çıktıkça biz de meydanlara çıkıyoruz ve darbe karşıtı mücadelesini bizler de destekliyoruz." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mısır'da Darbe Karşıtlarına Yönelik Katliam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement