Sık Sık Görev Yeri Değiştirilince Protesto İçin Çatıya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Sık Sık Görev Yeri Değiştirilince Protesto İçin Çatıya Çıktı

Sık Sık Görev Yeri Değiştirilince Protesto İçin Çatıya Çıktı

Antalya'da çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarında birçok kez görev yeri değiştirilen Kürşat A., tayinleri 5 katlı bir binanın çatışına çıkarak protesto etti.

10.07.2015 18:24  Güncelleme: 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da hizmetli olarak çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarında birçok kez görev yeri değiştirilen 39 yaşındaki Kürşat A., Antalya Valiliği arkasındaki 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak tayinleri protesto etti.

TAYİN KARARLARINA KIZDI ÇATIYA ÇIKTI

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanunu gereğince hizmetli memur olarak görev yapan ve en son Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (BATEM) emrine atanan Kürşat A., birçok kez görev yerinin değiştirilmesini gerekçe göstererek Antalya Valiliği arkasındaki bir binanın çatısına çıktı.

YARIM SAATLİK ÇABA SONUNDA İNDİRİLDİ

"Valilikte baskı var, mobbing var" diyerek bağıran Kürşat A.'yı ikna etmek için valilik personelinden iki kişi yanına gönderildi. Polis bina çevresinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekibi ve itfaiye de hazır halde bekletildi. Kürşat A. yarım saatlik çabanın ardından ikna edilerek çatıdan indirildi ve ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

KAVGA NEDENİYLE CEZA ALMIŞ

Kısa süre önce Antalya Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü'ndeki görevi sırasında kavga nedeniyle ceza alan Kürşat A.'nın BATEM'de görevlendirildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sık Sık Görev Yeri Değiştirilince Protesto İçin Çatıya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • R.D: Atlasaydi ya sıkiyorsa 3 3 Yanıtla
  • çare : memurların hepsinde sendika şart emniyet özellikle böyle sürekli yer değişiyorlar millet çekiyor cezasını 4 1 Yanıtla
  • Nahit : Erkek 1 0 Yanıtla
  • Yetiştirme Yurdu : Arkadaşlar istisnalar var ama yetiştirme yurdunda yetişenler devlet hizmetli olarak himaye ediyor. Fakat bu arkadaşlar bir türlü rahat durmuyor ya huysuzluk çıkarıyorlar yada kimse bana bu işi yaptıramaz diyip iş yapmıyorlar. Anlayacağınız sorunlar. Kendi isteği dışında hizmetli gibi bir kadroda kimsenin yeri 5 sefer değiştirilmez. 0 1 Yanıtla
  • Rambo : van gaal misin Kangal köpeği missin nerden biliyorsun adam uruclu değil he men iftira atyorsun adamin ne surunu var Biliyormusun 0 1 Yanıtla
  • özel harkatcıyım: yetiştirmeyurtunda büyen çocuklar devletin enüst sevyesinegelmiş olalarda cok 0 0 Yanıtla

Advertisement