Mobil Belediyeciliğin Bu Haftaki Durağı Taşpınar Mahallesi - Son Dakika
Yerel

Mobil Belediyeciliğin Bu Haftaki Durağı Taşpınar Mahallesi

Mobil Belediyeciliğin Bu Haftaki Durağı Taşpınar Mahallesi

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin başlattığı Mobil Belediyecilik uygulamasının 8. Durağı Taşpınar Mahallesi oldu.

08.05.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale'nin başlattığı Mobil Belediyecilik uygulamasının 8. Durağı Taşpınar Mahallesi oldu.

Yapalı Mahallesi ile başlayan Mobil Belediyecilik her hafta bir mahallede hizmet vermeye devam ediyor. Başta Belediye Başkanı Mehmet Kale olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Belediye Meclis Üyeleri, kurulan 6 Bölge Birim Koordinatörleri ve belediyede görev alan her birimden bir personel sabah 8.00 ve akşam 17: 00 mesai bitimine kadar mahallelerde vatandaş ile bir araya gelip, sorun ve sıkıntıları yerinde görüp incelemelerde bulunuyor. Cihanbeyli Belediyesi çalışanları aynı zamanda teknik ekibi ile birlikte sahaya inip mahallede bulunan sorunları yerinde tespit ederek sorun noktasında çözüm arıyor.

'Mobil Belediye' uygulamasıyla hem yerinden yönetim ilkesinin en iyi şekilde yerine getirildiğini, hem de halkla iletişimlerinin daha da kuvvetlendiğini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Gerek Cihanbeyli merkez gerekse Gölyazı Mahallemizden Kandil Mahallemize kadar adım adım gezip, vatandaşın sıkıntı ve sorunlarını bire bir dinleyeceğiz, vatandaşlarımıza hizmet için sahalardayız" dedi.

Konuşmasında Genel Seçimlere de değinen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "2002'den beri yürüyen milli irade kervanını durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. AK Parti, bu seçimde oy oranını daha da artırarak yeni bir zafere daha imza atacaktır. Ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için bu seçimde saflarımızı daha da sıklaştırarak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek Konya'mızın gururu Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na en büyük desteği vermeliyiz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mobil Belediyeciliğin Bu Haftaki Durağı Taşpınar Mahallesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement