Mobil Ketem Projesi Kdz. Ereğli'de Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Mobil Ketem Projesi Kdz. Ereğli'de Sona Erdi

Mobil Ketem Projesi Kdz. Ereğli\'de Sona Erdi

Zonguldak İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yusuf Kaya, "Kdz. Ereğli İlçesinde düzenlemiş olduğumuz Mobil Ketem Projesi tamamlanmıştır" dedi.

16.04.2014 13:13

Zonguldak İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yusuf Kaya, "Kdz. Ereğli İlçesinde düzenlemiş olduğumuz Mobil Ketem Projesi tamamlanmıştır" dedi.

Zonguldak Valisi Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban'ın desteği ile 18 Aralık 2013 tarihinde Kdz. Ereğli'de başlayan Mobil Ketem Projesi'nin hayata geçirilerek çalışmalar yapıldığını ifade eden Kaya, "Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi koordinatörlüğünde, Valimizin Eşi Neriman Kaban'ın desteği ile 18 Aralık 2013 tarihinde Zonguldak Kdz. Ereğli Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve mensuplarına, Kdz.Ereğli İlçesi halkına Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Üyelerinin sunularıyla yapılmıştır. Ardından Merkez İlçede başlayan eğitim ve taramalar 20 Aralık 2013 tarihinde Fikri Oğuz Ana Çocuk Merkezi'nde başlamış, 3 Şubat 2014 tarihinde ise sona ermiştir. Sonrasında 04 Şubat-17 Şubat 2014 tarihleri arasında Gülüç Beldesi'nde; 18 Şubat- 10 Mart 2014 tarihleri arasında Ormanlı Beldesi'nde; 11 Mart- 25 Mart tarihleri arasında Gökçeler Beldesi'nde ve Mobil KETEM Projesi 26 Mart tarihinde Güneşli Beldesi'nde başlamış, 07 Nisan tarihinde ise sona ermiştir. Kdz. Ereğli İlçesi'nde 18 Aralık 2013 tarihinde başlayıp, 7 Nisan 2014 tarihinde sona eren Mobil KETEM Projesi kapsamında başta Sayın Valimizin Eşi Neriman Kaban'a, İlçe Kaymakamı, eşleri ve Kaymakamlık personeline, Karadeniz Bölge Komutanı ve eşlerine, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı, eşleri ve Belediye Personeline, İlçe Emniyet Müdürü ve Emniyet personeline, İlçe Müftüsü, eşleri ve Müftülük personeline, İlçe Milli Eğitim Müdürü, eşleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne, Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyelerine, Halk Sağlığı Müdürlüğü Yetkililerine, tüm kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve mensuplarına, İlçe, Belde, Köy ve Mahalle muhtarlarına, KETEM personeline, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi ve personeline, Toplum Sağlığı Merkezi Birimi Fikri Oğuz Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi sorumlu hekimi ile personeline, Gülüç, Ormanlı, Güneşli, Gökçeler, Kandilli Beldeleri Aile Sağlığı Merkezlerinde görevli tüm sağlık personeline, projenin halka duyurulmasında katkıları olan yerel basın mensupları ile Değerli Kdz.Ereğli İlçesi Halkına destek ve yardımları için teşekkür ederiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mobil Ketem Projesi Kdz. Ereğli'de Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement