Modband Marmaris'te Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Modband Marmaris'te Konser Verdi

Modband Marmaris\'te Konser Verdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi müzik gurubu olan Modband, 20 Nisan akşamı 19 Mayıs Gençlik Meydanında Marmaris Halkına konser verdi.

21.04.2014 17:07

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi müzik gurubu olan Modband, 20 Nisan akşamı 19 Mayıs Gençlik Meydanında Marmaris Halkına konser verdi.

Dans Festivali kapsamında sahne alan grup "Haydi Gel Dansa" adlı parçalarına klip çekti. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından kurulan Modband Gurubu'nun konseri izleyenlerin beğenisini kazandı. 3. klipleri için konser sırasında kamera karşısına geçen grup Marmaris yaşayanlarıyla da şarkılarını paylaştı. Grup kendi şarkılarının yanında popüler şarkıları da seslendirdi.

Gurup hakkında bilgi veren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Ali Gürsan Saraç, gurubun üniversitenin öğrencilerinden oluştuğunu söyleyerek, "Bu gurup sosyal sorumluluk projesi kapsamında kuruldu. Amacımız maddi sıkıntı nedeniyle okumakta zorlanan öğrencilere destek vermek. Şu ana kadar bir albüm yaptık ve 5.000 adet basıldı. Tüm gelir öğrencilere burs vermek için vakfa veriliyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Modband Marmaris'te Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement