Moğolistan Heyetinden Başkan Uğur'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Moğolistan Heyetinden Başkan Uğur'a Ziyaret

Moğolistan Heyetinden Başkan Uğur\'a Ziyaret

Moğolistan'ın Buldan Eyaletinden resmi bir heyet Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

13.12.2014 09:51

Moğolistan'ın İstanbul Başkonsolosu Munkh Ochir Enebish ve beraberindeki resmi heyeti makamında kabul eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, bu dostluk ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek Moğolistan Başkonsolosu ile eyalet valisi ve belediye başkanına birer halı hediye ederek şükranlarını ifade etti.

Moğolistan İstanbul Başkonsolosu Munkh Ochir Enebish beraberinde Moğolistan'ın Buldan Eyaleti Valisi Betsaikhan D., Belediye Başkanı Erdenebat D. ve ilçe başkanları ile özel sektör temsilcilerinden oluşan kalabalık bir heyet ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'u ziyaret etti. Başkanlık makamındaki ziyarette Başkonsolos Enebish ve Buldan Eyalet Valisi ile Belediye Başkanı, Büyükşehir Başkanı Uğur'a kitap, şilt ve Moğolistan'ın sembolü olan 100 yıllık gümüş bir para hediye etti. Başkonsolos Enebish ülkesiyle Türkiye arasında gelişen ilişkilerin Buldan eyaleti ve Balıkesir arasında da ikili ilişki olarak geliştirilmesini arzu ettiklerini ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'u Moğolistan'a davet etti. Başkan Uğur da iki ülke ve vilayetler arasındaki ilişkilerin gelişmesi için gereken desteği gösterebileceklerini belirterek Moğolistan'ı da ziyaret edebileceklerini bildirdi.

Moğolistan Başkonsolosu Enebish, Vali ve Belediye Başkanı ile beraberindeki heyet Başkan Uğur ile ziyaretin anısına toplu halde fotoğraf çekildiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Moğolistan Heyetinden Başkan Uğur'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement