Mourinho: Costa'nın Oynama Şansı Var - Son Dakika
Spor

Mourinho: Costa'nın Oynama Şansı Var

Mourinho: Costa\'nın Oynama Şansı Var

Loic Remy'nin Maribor maçında sakatlanması ile sıkıntıya düşen Mourinho'nun Diego Costa'dan ümidi var.

24.10.2014 17:16

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Diego Costa'nın, Old Trafford'da Manchester United'a karşı forma giyme şansının olduğunu söyledi.

Bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan İspanyol golcü, Crystal Palace ve Maribor maçlarında forma giyememişti. Ancak Maribor maçında Costa yerine onbirde başlayan Remy'nin de sakatlanması üzerine Portekizli çalıştırıcı zora düşmüştü. Mourinho'nun elinde bu iki oyuncu dışında forvet alternatifi olarak sadece 36 yaşındaki Didier Drogba bulunuyor.

Mourinho, düzenlediği basın toplantısında "Costa'nın Manchester United'a karşı oynamak için ufak da olsa bir şansı var. Ancak Remy kesinlikle oynayamayacak." dedi.

Pazar günü sahaya galibiyet için çıkacaklarını sözlerine ekleyen Mourinho, "Biz her maça galibiyet için çıkarız. Pazar günü de kazanmak için savaşacağız. Ama bazen maçlarda bazı şeyler olur ve bir puana razı gelirsiniz." ifadelerini kullandı.

Portekizli çalıştırıcı, Barcelona'da birlikte görev yaptığı Louis van Gaal ile ilgili olarak da "Onun kariyerime etkisini hiçbir zaman saklamadım. Şimdi de onun hakkında uzun uzun konuşmak istemiyorum. Çünkü şu an benim rakibim. Onunla ilişkimle ilgili sorularınızı haftaya sorun." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Costa'nın Oynama Şansı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement