Mtdf Elektrik Sorununu TBMM'deki Siyasi Partilere İletti - Son Dakika
Yerel

Mtdf Elektrik Sorununu TBMM'deki Siyasi Partilere İletti

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter, Mardin ve bölgede yaşanan elektrik sorununun çözümü için yerel yöneticilerden toplanan imzaların TBMM'de temsil edilen dört siyasi parti yetkililerine teslim ettiğini bildirdi.

01.02.2015 13:37

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter, Mardin ve bölgede yaşanan elektrik sorununun çözümü için yerel yöneticilerden toplanan imzaların TBMM'de temsil edilen dört siyasi parti yetkililerine teslim ettiğini bildirdi.

Öter, yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan kesintiler nedeniyle vatandaşların ortaya koyduğu kitlesel tepkilerin arttığını savundu.

Çözüm için toplanan 149 imzanın Ankara'ya ulaştırıldığına işaret eden Öter, şunları kaydetti:

"Toplanan imzaları AK Parti Genel Merkezine Milletvekilleri Muammer Güler, Gönül Bekin Şahkulubey'e, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'na, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve İstanbul milletvekili Celal Adan ile HDP Milletvekili Erol Dora'ya teslim ettik. Sorunu mecliste gündeme getirip mutlaka çözüm bulunmasını talep ettik. Umarım bu talebimiz dikkate alınır ve elektrik sorununa bir çözüm bulunur bizler sivil toplum örgütleri olarak demokratik haklarımızı her zaman savunacağız." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mtdf Elektrik Sorununu TBMM'deki Siyasi Partilere İletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement