Mudanya Kardeşini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Mudanya Kardeşini Ziyaret Etti

Mudanya Kardeşini Ziyaret Etti

Mudanya Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Polat ve Servet Usta, belediye personelleri ile birlikte, Mudanya Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan Tunceli Hozat Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdiler.

27.11.2015 16:17  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat'ı ve Hozat ilçesindeki vatandaşları ziyaret eden Polat ve Usta, kardeş belediye ilişkileri kapsamında Mudanya Belediyesi'nin Hozat Belediyesi'ne hibe olarak teslim ettiği araçları inceleyerek, teslimini gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette kendilerine Anadolu misafirperverliğinin en büyük örneklerini gösteren Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat ve Hozat halkına teşekkür eden Polat ve Usta, "Yapmış olduğumuz araç yardımlarının yerine ulaşması bizleri sevindirmiştir. Kardeş belediyeler arasında bu tür yardımlaşmalar kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Bu anlamda diğer kardeş belediyelerimiz ile de bu tür yardımlaşmalar içerisinde olacağız" dediler.

"KARDEŞLİĞİMİZ KALICI OLACAK"

Tunceli Hozat Belediyesi ile kardeş şehir olduktan sonra karşılıklı ziyaretler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, "Meclis üyelerimiz yaptığımız yardımları yerinde inceleyerek, gerekli bilgileri aldılar. Bizlerde bu ilişkilerin kalıcı olması, gelişmesi ve daha sağlam temeller üzerine kurulması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Kardeş şehirlerimiz ile her zaman karşılıklı işbirliği içinde olmaya özen gösterdiklerine vurgu yapan Türkyılmaz," Kültürel, sanatsal ve sosyal alanda kardeş belediyelerimiz ile ortak projeler üreterek, kardeşliğimizi güçlendirmek adına çalışmalar yapacağız. İmkanlarımız doğrultusunda her zaman kardeş şehirlerimize destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudanya Kardeşini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement