Muğla'daki Kanlı Pansiyon Baskınının Zanlısı Denizli'de Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Muğla'daki Kanlı Pansiyon Baskınının Zanlısı Denizli'de Yakalandı

Muğla\'daki Kanlı Pansiyon Baskınının Zanlısı Denizli\'de Yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı pansiyon baskınının cinayet zanlısı Denizli’de yakalandı.

05.08.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Datça ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı pansiyon baskınının cinayet zanlısı Denizli'de yakalandı.

Olay, Datça ilçesi Yaka Mahallesi Palamutbükü sahilinde bulunan bir pansiyonda 30 Temmuz 2015 tarihinde meydana gelmişti. Pansiyon işletmecisi Mustafa G. (67), oğlu Gürkan G. (40), damadı Ömer Y. (41) ve damadının kardeşi Hasan Y. (38) ile bahçede oturduğu sırada, bölgeye gelen kar maskeli saldırgan 6 el ateş ederek olay yerinden kaçmıştı. Hasan Y.'nin hayatını kaybettiği olayda, Ömer Y. ve Gürkan G. yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak Denizli'de gözaltına alınan R.B. (19), amcaları S.B. (42) ile V.B. (39), işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

ŞÜPHELİ HAREKETLERİ ELE VERDİ

Olayı 20 kişilik özel bir ekiple soruşturan Datça İlçe Jandarma Komutanlığı, soruşturmasını Denizli'de yoğunlaştırdı. Gözaltına alınıp serbest bırakılan S.B.'nin eşinin kardeşi olan Emrah B.'nin (35) hareketlerinden şüphelenen jandarma ekipleri, şahsı takibe aldı. Emrah B.'nin fotoğrafını çekerek, Datça'da olayın meydana geldiği pansiyonun çevresinde yaşayanlara gösteren jandarma, teşhis yapılınca operasyon için düğmeye bastı. Dün akşam saatlerinde Denizli'ye giden 20 kişilik ekip, gözaltına aldıkları Emrah B.'yi Datça'ya getirdi.

İTİRAF ETTİ, TABANCANIN YERİNİ GÖSTERDİ

Suçunu itiraf eden Emrah B.'ye, baskının meydana geldiği pansiyonda tatbikat yaptırıldı. Olaydan 2 gün önce hiç bir şeyden haberi olmayan annesiyle tatile gelir gibi motosikletle Datça'ya geldiğini belirten Emrah B., ifadesinde, 2 gün boyunca keşif yaptığını ve saldırının ardından 2 gün daha Datça'da gizlendikten sonra Denizli'ye döndüğünü anlattı. Cinayette kullanılan tabanca ise Emrah B.'nin yer göstermesi sonucu olay yerinden 1 kilometre uzakta bulanan tarladaki kurumuş bir kütüğün içinde bulundu. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan zanlı, Datça Adliyesi'ne sevk edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muğla'daki Kanlı Pansiyon Baskınının Zanlısı Denizli'de Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement