Muğla - Güvercinlik'te Deniz Dibi Temizliği - Son Dakika
Güncel

Muğla - Güvercinlik'te Deniz Dibi Temizliği

Güvercinlik'te deniz dibi temizliğiMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen deniz dibi temizliğinde, Güvercinlik Koyu temizlendi.

08.02.2017 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güvercinlik'te deniz dibi temizliği

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen deniz dibi temizliğinde, Güvercinlik Koyu temizlendi. Çalışmalar kapsamında dalgıçlar tarafından 489 kilo atık toplandı.

Bodrum Belediyesi tarafından "Denize en çok Mavi yakışır" sloganıyla toplumda çevre bilincini artırmak, daha yaşanılası bir dünya ve daha temiz bir çevre oluşturmak amacıyla yapılan deniz dibi temizliğinin bu haftaki adresi Gümüşlük Koyu oldu. Geçen perşembe günü bu yıl üçüncüsünün start aldığı etkinlikte; Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi tarafından koydan toplam 489 kilo atık çıkarıldı. Denizden çok sayıda tekerlek, kutu, cam içecek atıkları, plastik ve çeşitli atıklar toplandı. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ayrıştırılan ve ölçümleri yapılan atıklar, kamyonete yüklenerek atık merkezine götürüldü.

Her hafta bir koyda gerçekleşen çalışmalar sırasıyla Mazı, Gümbet, Bitez, Ortakent, Akyarlar, Turgutreis, Kadıkalesi, Gümüşlük, Yalıkavak, Gündoğan, Küçükbük, Gölköy, Türkbükü, Torba ve Bardakçı koylarında gerçekleşecek, Kumbahçe Mahallesi'nde sona erecek. Bodrum Yarımadasındaki 18 koyda yürütülen proje geçen yıl, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından 'Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi' ödülüyle onurlandırılmıştı.

Muğla - Güvercinlik\'te Deniz Dibi Temizliği
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla - Güvercinlik'te Deniz Dibi Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement